najpoželjnije sandale

Severina se javila s posebne lokacije u još jednoj dobitnoj modnoj kombinaciji

15.09.2023 u 19:06

Bionic
Reading

Splitska pjevačica pokazala je kako uživa na otočiću Vrniku gdje je posjetila i njoj posebnu crkvu te privukla pozornost s dva hit modna dodatka

Osim izleta na europske destinacije poput Mykonosa i Saint-Tropeza, Severina je veći dio odmora provela na prekrasnom otočiću Vrniku kraj Korčule, a sada se fotografirala i kraj njoj posebne lokacije.

Naime, popularna pjevačica pozirala je ispred vrničke crkve Gospe od Pohođenja koja je, ako je suditi prema videu, smještena na romantičnom mjestu tik kraj obale mora odakle je Severina promatrala očaravajući zalazak sunca.

Kao i uvijek, bila je besprijekorno obučena, kombiniravši dva modna dodatka koji su apsolutna opsesija modnih ovisnica - Loeweovu pletenu torbu košaru i Hermesove sandale!

Uz njih je nosila ženstveni stajling kratkih traper hlačica visokog struka te bijele košulje dugih rukava s uzorkom čipke na prednjem dijelu.

  • +8
Severina u Makarskoj Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL

Par dana ranije mogli smo je vidjeti u znatno drugačijem okruženju kada se u Klovićevim dvorima pojavila na predstavljanju kolekcije 'Genesis' poznatog domaćeg dizajnera nakita, draguljara i kipara Nenada Sovilja te nosila dojmljiv pleteni stajling.