FASHION GURU

Haljina je diskutabilna i da je ne nosi Severina, svi bi je već zahračkali

 • 07.09.2023 u 13:00

 • Bionic
  Reading

  RTL-ov party nije mogao proći bez Severine, a ona se odlučila na odvažniji stajling, koji Fashion Guruu nije baš najbolje 'legao'

  Na partyju RTL-a pojavila se i Severina, članica žirija njihovog novog showa, a koji ide u isto vrijeme kada i HRT-ov 'The Voice'. Kako je tportal već pisao, haljina je pomalo diskutabilna i da je ne nosi Severina, svi bi je već zahračkali, smatra Fashion Guru.

  Dries van Noten konačno je došao i u njezin ormar. Nema veze je li haljina bila pogodak u njegovoj kolekciji, a imao je zaista izvrsnih kolekcija i upečatljivih modela… Sevka je u svakom slučaju dobro pazarila jer ju je vjerojatno ubola na sniženju.

  No zbog ovakve haljine trebalo bi posebno paziti na cijeli stajling, a mislim da Diorova torba i sandalice s remenčićima nekako nisu baš izričaj belgijskog dizajnera. Po meni nije trebala ići do kraja u romantični izričaj, već u pomalo frajerski, kao što joj je i frizura.

  • +58
  Mnogi poznati stigli na predstavljanje jesenske sheme RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: NEVA ZGANEC/PIXSELL

  Sevka je privukla pozornost i sigurno će se još pisati o njoj, a koliko je ona za ovu haljinu, ne znam - nadam se da se barem dobro osjećala u njoj.