PARTY POD MASKAMA

Severina pokazala djelić neobične zabave: 'Nikad nisam tila da mi život bude Dinastija'

25.03.2024 u 11:06

Bionic
Reading

Naša pjevačica je poznata po svojoj veseloj naravi. Mnogi koji je osobno poznaju reći će da je u njezinom društvu uvijek zabavno. I na društvenim mrežama se trudi uveseliti svoje obožavatelje, a sad je to učinila mnoštvom fotografija i videozapisa s maskirane zabave čija je tema bila serija 'Dinastija'

Slavna Splićanka i njezin najuži krug ljudi na glavi su nosili kartonske maske lica iz kultne serije koja je osamdesetih broje gledatelje držala prikovane za male ekrane. Pjevačica je nosila masku Alexis Colby koju je u seriji igrala Joan Collins.

'Nikad nisam tila bit Alexis, ali nikad nisam ni tila da mi život bude Dinastija pa... ', poručila je uz video. Njezin dugogodišnji prijatelj Tomica Petrović tom prigodom je bio Blake Carrington, a maskirao se i Severinin sin Aleksandar. Inače, njih dvojica imaju isti dan rođendan, pa mnogi pretpostavljaju da je to bio upravo razlog ove zabave.

Na snimci se može vidjeti kako se svi spuštaju sa stepenica luksuzno uređenog prostora, a pred kamerama su i zaplesali.

KONCERT U MINTU

Severina u kombinaciji stvorenoj za privlačenje pogleda

Pogledaj galeriju

Dan prije Severina je iznenadila fanove fotografijom na kojoj je pokazala lice bez trunke šminke. Fotografirala se odjevena u tamnoplavu majicu sa sitnim zvijezdicama.