mama šč

I Severina je u Liverpoolu: 'ŠČikle su im jako kul!'

13.05.2023 u 17:00

Bionic
Reading

Let 3 na svoj je originalan način zahvalio Splićanki za podršku tijekom ovih napetih dana eurovizijske euforije. Severininu sliku s Eurosonga stavili su u bijeli okvir, a dobila je i počasno mjesto kraj crvenih štiklica u kojima će večeras nastupiti

Suradnja i prijateljstvo Severine i Leta 3 ovih su dana sveprisutni na društvenim mrežama, a simpatična Splićanka koja nas je predstavljala na Eurosongu prije 17 godina vrlo je ponosna na svoje kolege iz Rijeke. Bodri ih na svakom koraku natjecanja, a oni su joj odlučili zahvaliti isprintavši njezinu fotografiju s eurovizijskog nastupa.

Severina je davne 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Ateni bezvremenskim hitom 'Moja štikla', a u videospotu ugostila je dečke iz riječkog benda Let 3. Video u kojem Severina i članovi benda hodaju Zagrebom nalik na kakve divove svima su se urezali u pamćenje, a štikla im i ove godine donosi sreću.

Let 3 ove godine nastupa u lakiranim čizmicama s visokom potpeticom, a Severina tvrdi da je tu jedan od malih faktora njihovog uspjeha.

Na društvenim mrežama Severina neprestano poziva pratitelje da podrže hrvatske predstavnike, a oni su joj odlučili zahvaliti stavivši njezinu fotografiju u okvir uz svoje crvene lakirane čizmice i kapu s napisom 'ŠČ!'. Fotografiju je Severina ponosno podijelila na Instagramu još jedanput pozvavši pratitelje da glasaju za Let 3.

'Upravo sam dobila fotku iz garderobe od mojih drugova koji nastupaju večeras na jednom festivalu... Najbolji su i ŠČikle su im jako kul! Divite im se ispred malih ekrana i glasajte za njih... Voli ih ova mala iza u crvenoj haljini', napisala je u objavi.

Severina - Moja štikla Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL