ne mogu odoljeti

Severina je servirala još jedno besprijekorno zavodljivo izdanje, a obožavatelji su se raspametili: 'Što starija, to nestvarnija'

03.02.2022 u 19:10

Bionic
Reading

Kad Severina na Instagramu objavi novu fotografiju njezini obožavatelji redom ostaju bez riječi ili je obasipaju vrlo upečatljivim komentarima. A tako je bilo i ovoga puta kada je osvanula u uskoj bijeloj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru

Severinine objave na društvenim mrežama teško mogu proći nezamijećeno, a dok se mnogi još oporavljaju od one na kojoj pozira prekrivena tek srebrnom majicom, Severina ima novu objavu, a obožavatelji su u deliriju.

Odjevena u usku bijelu haljinu ukrašenu prorezom, detaljem koji će biti vrlo trendi ove sezone te jednim srebrnim rukavom, Severina je jednu ruku s dva prsta podignula visoko u zrak. U opisu fotografije nije navela ništa, pa se o značenju ove objave može samo spekulirati, no ono što je baš svakome zapelo za oko je Severinin prekrasan i besprijekoran izgled.

Naime, kada se radi o izboru modnih komada, Seve je prava majstorica u odabiranju stajlinga koji u punom sjaju pokazuju i ističu njezinu besprijekornu figuru. Ovoga puta više od 1,3 milijuna svojih pratitelja zapanjila je bijelom, pripijenom haljinom koja nije ništa otkrila, a otkrila je zapravo puno toga. Jednostavan, ali efektan kroj dodatno je bio ukrašen prorezom te srebrnim materijalom na jednom rukavu te na jednoj bočnoj strani.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica za manje od tri mjeseca proslavit će 50. rođendan, a ovom objavom još jednom je dokazala da se u svojoj koži osjeća sjajno, a na ovakvom izgledu lako bi joj mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe djevojke. Oduševljenje ovom fotografijom nisu krili ni Severinini obožavatelji te su je zasuli komplimentima. 'Kraljica', 'Prelijepa', 'Uvijek najljepša, naša Seve', 'Predivna diva', 'Što starija to nestvarnija', pisali su joj pratitelji u komentarima, a jedan je posebno izazvao simpatije. Naime, jedna pratiteljica joj je napisala: 'Ova se haljina ne gužva 100 posto'.

  • +5
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL