IZGLEDA SENZACIONALNO

Uvijek u korak s trendovima: Severina plijenila pozornost u skupocjenoj jakni s krznenim detaljima

13.01.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Severina je po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a najnovije modne trendove spretno uklapa u svoj ženstveni modni stil

Lijepa Splićanka ponovno je izazvala pravu buru reakcija nakon što je spremno pozirala u stajliš izdanju kojem je teško naći manu.

Kožne jakne s detaljima od krzna već su nekoliko sezona apsolutni must have među zaljubljenicama u modu, a 49-godišnja glazbenica po tko zna koji put je pokazala kako je itekako upućena u trendove.

  • +6
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Redovito bira odjeću koja laska njezinu figuru pa ni ovoga puta nije pogriješila s efektnom kratkom jaknom koja je otkrila njezin vitki struk.

Ovakve modeli jakni rado nose mnoge fashionistice čim zahladi, a njihova je velika prednost da su nosive doslovce uz sve – od ležernih dnevnih stajlinga s trapericama pa čak do večernjih kombinacija.

U trendi kratkoj jakni od najfinije kože s detaljima od mekog krzna, izgledala je senzacionalno, a ostatak stajlinga bio je pomno osmišljen: raskošni uvojci, sunčane naočale, decentan nakit i crna midi haljina koju je uparila s combat gležnjačama. Naravno, komplimenti oduševljenih obožavatelja ni ovoga puta nisu izostali.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Riječ je o skupocjenom modelu Donna švicarskog brenda Jalizé koji kao da je stvoren za zgodnu Severinu.

Inače, glazbenica je nedavno svoje brojne fanove nasmijala do suza simpatičnim videom snimljen u Sarajevu pokazavši kako joj ni pegla nije nepoznanica.

Odjevena u bijele hlače visokog struka i top golih ramena i visokog proreza, Severina je peglala odjeću te je izgledala kao da se sprema u posljednji tren. U pozadini videa čuo se glas glumice Radmile Savičević koja izgovara citat iz serije 'Srećni ljudi': 'Bože šta sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš... I spremačica i čistačica i domaćica i klozetarka. Koju će još funkciju da mi dodijele?', a Severina je u opisu fotografije duhovito dodala: 'I pjevačica?'.