NEZABORAVNI PROVOD

Severina objavila nove snimke s Dončićeve zabave, komentara zbog njezinog vatrenog plesa nije nedostajalo

13.08.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Tijekom godina provedenih na estradi, Severina je dobro naučila sve tajne svog posla, a prije svega se drži one da se u svemu i dobro zabavi. Njezino dobro raspoloženje vidljivo je i na snimkama sa zabave koju je, povodom potpisivanja ugovora vrijednog više od 200 milijuna dolara, organizirao slovenski košarkaš Luka Dončić

Da je to bila zabava za pamćenje, jasno je vidljivo iz svih objava splitske pjevačice, koja je angažirana od strane slovenskog košarkaša Luke Dončića. On je, nakon što je potpisao ugovor s NBA momčadi Dallas Mavericks, vrijedan 207 milijuna dolara, u rodnoj Sloveniji organizirao proslavu za pamćenje i to u Gostilni pri Lojzetu Dvorec Zemono, a za dobar štimung pobrinula se upravo Severina.

Upravo ona otkrila je na svom Instagram profilu atmosferu s noći za pamćenje, a nakon nekoliko fotografija, sve je potkrijepila i snimkama nastalim te večeri.

Na Instagram Storyju pokazala je i glasovne sposobnosti Darija Mihića, koji s njom svira u bendu, a s njim, kao i pratećim vokalom Alenkom Milano, Severina je zapjevala 'Za dobra stara vremena'.

Ipak, sve se dodatno užarilo kada je 49-godišnja Splićanka otpjevala svoj hit 'Moja štikla'. Nije toliko ni njezina interpretacija zapela svima za oko, koliko energični ples i skakutanje po pozornici u minijaturnoj haljini i štiklama u kojima većina ne bi znala ni hodati, a kamoli plesati i skakati.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentara na njezin ples nije nedostajalo, a jedna je obožavateljica napisala: 'Stari moj energije u žene... Ja bih nakon onog čučnja ostala na podu.'