DOBRO SE ZABAVLJALA

Selfie s bendom: Predsjednica se družila s Prljavacima nakon koncerta

19.10.2019 u 14:28

Bionic
Reading

Prljavo kazalište u Areni Zagreb ovog vikenda obilježava 30 godina od legendarnog nastupa na središnjem zagrebačkom trgu, a na prvom od dva koncerta u petak navečer među mnogobrojnom publikom uživala je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

U izdanju u kakvom je rijetko imamo priliku vidjeti, a može se opisati samo kao rokersko, u trapericama i crnoj kožnoj jakni ispod koje je provirivala maskirna majica, predsjednica se pojavila na koncertu Prljavog kazališta. Sudeći po fotografijama odlično se provela pjevajući najveće hitove s bendom i obožavateljima s kojima se i neumorno fotografirala.

Koliko je oduševljena koncertom, Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je i na službenom profilu na Facebooku na kojem je objavila fotografiju i poručila: 'Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku'.

To nije bio prvi put da je predsjednica odjenula kožnjak. Nedavno se na tematskom partyju u Američkom veleposlanstvu pojavila u suknji na točkice, kožnoj jakni i mačkastim naočalama.

KONCERT U ARENI ZAGREB

Podrška s tribina: U trapericama i kožnoj jakni Kolinda Grabar Kitarović pjevala najveće hitove Prljavog kazališta

Pogledaj galeriju

Inače, Kolinda je Prljavcima u utorak uručila Povelju Republike Hrvatske u povodu 40. obljetnice uspješne glazbene karijere. 'Dodjeljujem vam povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos u promicanje domoljublja, vašeg humanitarnog djelovanja te ugleda rock-glazbe u povodu vaše 40. obljetnice', rekla je.

Poručila je da su stvarali i izvodili skladbe koje su ostale dio naših osobnih ljubavi i boli, proslava i tugovanja, a posebno posveta majci koja se, kako je rekla, iz okvira tihog opraštanja prelila u gotovo nacionalnu budnicu.

ZA GLAZBENI DOPRINOS

Kolinda Grabar-Kitarović 'Prljavcima' uručila Povelju Republike Hrvatske

Pogledaj galeriju