NOVI USPON

Selena se vratila i zablistala na naslovnici Voguea

16.03.2017 u 22:04

Bionic
Reading

Iza nje su brojni usponi i padovi, mladenačka ljubav s Justinom Bieberom koja joj je donijela mnogo patnje i nova romansa s The Weekndom. S naslovnicom modne biblije Voguea, Selena Gomez doživljava novi uspon

Odjevena u dvodijelni crveni komplet cvjetnog uzorka, teksaška ljepotica izgleda senzacionalno na naslovnici Voguea. I ono što slijedi unutar korica časopisa, fotografije koje su snimili Mert Alas i Marcus Piggott, potvrđuje da je izborom 24-godišnje pjevačice Vogue donio pravu odluku.

Na jednoj od fotografija Selena pozira na sjedalu motocikla odjevena u crvenu kožnu motorističku jaknu i vruće hlačice, a na drugoj uz automobil odjevena u dvodijelni zeleni kombinezon koji ističe njen utegnuti trbuh. Cvijeća ne nedostaje ni u motorističkom ni u automobilističkom izdanju, a ni teškog nakita.

Dijelove intervjua danom Robu Haskellu, u kojemu se Selena ponovno dotaknula psihičkih problema tijekom turneje Revival i progovorila o njihovim uzrocima, prenio je Daily Mail.

'Na turnejama se osjećam jako usamljeno, pogubne su za moje samopoštovanje što me dovodilo do depresije i anksioznosti. Neposredno pred izlaske na pozornicu i silaska s nje počela sam dobivati napade panike i osjećala sam da nisam dovoljno dobra i sposobna. Osjećala sam se kao da ne mogu svojim obožavateljima ništa ponuditi i to su mogli vidjeti na meni, što je po meni bilo potpuno izopačeno. Trudila sam se biti korisna nastupajući pred djecom, a odjednom sam dobila djecu koja na mojim nastupima puše i piju te ljude u dvadesetim i tridesetim godinama. Gledala sam ih u oči i nisam znala što bih rekla', ispričala je Selena Vogueovom novinaru razloge svog prekida turneje.

Nakon 90 dana provedenih na liječenju Selena je uspjela odagnati osjećaje zbog kojih je pregorjela i spremna je izaći pred svoje mlade obožavatelje.

Naslovnicu Voguea podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu i zahvalila Vogueovom novinaru što je napisao njezinu priču.

'Bila sam malo nervozna zbog iskrene ispovijesti, ali ti si savršeno prikazao gdje sam. Vrlo sam ti zahvalna', napisala je Selena.

Wearing @coach for @voguemagazine !!

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)