SLOŽILA SE S KRITIČARIMA

Selena Gomez postala predmet sprdnje, a njezina reakcija je nenadmašna

09.05.2018 u 21:24

Bionic
Reading

Budući da su tema ovogodišnje Met Gale bila božanska tijela, neke uzvanice posebno su se potrudile ispoštovati zadani dress code. Dok su neki oduševili, nekima ova tematika i nije najbolje sjela. Na meti loših kritika našla se Selena Gomez, koja se sada i sama našalila na svoj račun

Na iznenađenje mnogih, glumica i pjevačica Selena Gomez nije oduševila svojim izgledom i stajlingom na najznačajnijem modnom događanju- Met Gali.

25-godišnjakinja je na crveni tepih u njujorški muzej Metropolitan stigla u vrlo neobičnom izdanju. Odjenula je dugu, bijelu haljinu na bretelice modnog brenda Coach koja joj je dodala nekoliko godina, a ono što je cijeli izgled učinilo još staromodnijim bili su neuredna frizura i pretaman ten.

Kao što je i sama rekla u izboru garderobe vodila se biblijskim motivima, a kao najprikladnija boja za to pokazala se bijela.

  • +46
Met Gala 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nije dugo trebalo da društvenim mrežama zavladaju brojne kritike i ružne riječi o izgledu Selene Gomez, a samo dan nakon velikog događaja o svemu se izjasnila i lijepa brineta.

Neki od komentara na Twitteru bili su: 'Selena se udostojila doći na Met Galu u bakinoj spavačici iz 1930., preumjetnim tenom i korektorom na usnama i očekuje da joj se ljudi neće rugati', 'Vizažisti i frizeri uspjeli su Selenu prikazati vrlo prljavo'. Osim toga brzo se cijelom mrežom proširio i hešteg u kojem je pisalo 'žao nam je Selene'. Neki su išli toliko daleko pa zaključili kako sama Selena nije od te večeri objavila svoju fotografiju na Instagramu, što je učinila svaka druga zvijezda, jer ju je bilo sram njezina izgleda.

This is everything.💜 @selenagomez #MetGala #selenagomez

Objavu dijeli SG💘 (@mygomezfeelsz)

Takve konstatacije nisu daleko od onoga što je potom poručila mlada zvijezda.

Me when I saw my pictures from MET 🤷🏽‍♀️

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Naime, Selena je objavila video kako trčeći bježi s Met Gale u automobil koji je bio parkiran ispred muzeja. Ispod objave napisala je: 'Ovo sam ja nakon što sam ugledala svoje fotografije s Met Gale'. Još jednom, svestrana Amerikanka dokazala je kako ne mari za kritike, ali i da je itekako spremna prihvatiti one koje su opravdane i pritom se još i dobro našaliti na vlastiti račun.