VJERNA KLIJENTICA

Svi su gledali u slavnu superjunakinju, a za njezinu frizuru zaslužan je Karlovčanin

08.05.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Prije više od tri desetljeća, 66- godišnja glumica Lynda Carter debitirala je na malim ekranima u ulozi superjunakinje Wonder Woman, a svojim kraljevskim izgledom na ovogodišnjem izdanju bala Met Gala uspjela je sve opčiniti

Za višegodišnji staž u holivudskoj industriji, Lynda je nedavno nagrađena zvijezdom na Holivudskoj Stazi slavnih, a poput mnogobrojnih dama iz holivudske industrije, 66-godišnja superjunakinja također nije propustila novo izdanje bala Met Gala koji se tradicionalno održava u njujorškom muzeju Metropolitan.

  • +46
Met Gala 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U kraljevskoj maniri sa zlatnom krunom na glavi i u raskošnoj smragdnozelenoj haljini dizajnera Zaca Posena, plijenila je posebnu pažnju na modnoj zabavi godine.

Za besprijekorno izdanje 66- godišnje glumice zaslužna je stilistica slavnih Ann Caruso, a njezina frizura djelo je karlovačkog frizera s američkom adresom, Nevena Radovića.

Prije gotovo deset godina, Neven je otišao u Washington kako bi proširio svoja frizerska znanja, a njegov rad ubrzo je prepoznao magazin Vogue svrstavši ga među sedam najboljih američkih frizera. Njegovu dugogodišnju slavnu klijenticu čini upravo kultna Wonder Woman, a da potpuno zablista na crvenom tepihu Met Gale, pobrinuo se stvorivši joj frizuru raskošne punđe ukrašenu židovskim obilježjima poput zlatne krune s hebrejskim natpisom i dijamantne Davidove zvijezdove smještene na potiljku.

  • +11
Lynda Carter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za decentan make-up koji je istaknuo Lyndin malodolik izgled zaslužna je vizažistica Lauren Ogden Miller, a o njezinom kraljevskom Met Gala izdanju zasigurno će se još dugo pričati.