uživaju skupa

Selena Gomez i Justin Bieber ponovno dali šansu ljubavi

02.11.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Već dugih sedam godina iskrice između mladih glazbenika ne prestaju frcati. Nakon mnogih prekida koje su pratile i brze pomirbe Selena Gomez i Justin Bieber su, ako je suditi po intenzivnom druženju zadnjih dana, ponovno odlučili dati šansu svojoj ljubavi

Prije nekoliko dana Selena Gomez prekinula je višemjesečnu romansu sa slavnim r'n'b glazbenikom Alebom Tesfayeom, poznatijim pod umjetničkim imenom The Weeknd, a sada je već gledamo sretnu i nasmijanu u zagrljaju bivše ljubavi Justina Biebera.

'Prekid je bio međusobni dogovor. U zadnje vrijeme jako su se udaljili zbog posla. Abel naglasak uvijek stavlja na posao i nije fokusiran na ljubav, pa je Seleni bilo jako teško zadnjih mjeseci dok ga je pratila na turneji', rekli su prije nekoliko dana izbori bliski Seleni Gomez i odbacili šuškanja da se prekid dogodio zbog Justina, no najnovije fotografije upućuju na suprotno jer pjevačica se ne odvaja od njega.

Po svemu sudeći, izgleda kako su bivši ljubavnici po tko zna koji put odlučili dati šansu ljubavi, koja traje još od djetinjstva. Američki paparazzi u utorak su ih uhvatili u vrlo bliskom druženju, a skupa su uživali u zabavnoj vožnji biciklima po Los Angelesu.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oboje u vrlo ležernim, sportskim izdanjima nakon višesatne vožnje, zaustavili su se ispred omiljenog kafića te su odlučili predahnuti. U jednom trenutku tijekom šetnje 25-godišnjakinja je naslonila glavu na Justina, koji ju je potom zagrlio.

Ovakvim ponašanjem samo su potvrdili ionako sve glasnija šuškanja da su obnovili vezu koja je već nekoliko puta bila na kušnji.

  • +3
Justin Bieber i Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upoznali su se još kao tinejdžeri, kada je njemu bilo 16, a njoj 18 godina, i od tada su zajedno gradili svoje karijere. Iako su izgledali kao savršen par, na vidjelo je dolazila i njihova nezrelost koja je bila velika prepreka zdravoj vezi. Bilo je tu raznih nagađanja o aferama s obje strane, što su često znali komentirati i javno, putem društvenih mreža.

No ovoga puta poznati par ne želi javno komentirati glasine da su ponovno zajedno. Iako njihovi najbliži prijatelji tvrde da su tek bliski prijatelji, fotografije ipak otkrivaju drugačiju istinu.

Nakon što su proveli dan u vožnji biciklima, Selena je došla bodriti Justina na utakmici hokeja na ledu, a između ostalog on je nekoliko puta viđen kako izlazi iz njezine kuće.  

Zbog toga su najviše ljuti njezini roditelji te smatraju da je 23-godišnjak jako povrijedio njihovu kćer. 

'Justin zna da njezina obitelj nije oduševljena njihovim druženjem, međutim želi im svima dokazati da se promijenio i da je sada druga osoba', rekao je neimenovani izvor za strane medije i dodao kako se bivši partneri zaista zabavljaju i provode kvalitetno vrijeme skupa.