TJEŠI JE STARA LJUBAV

Pukla ljubav Selene Gomez i slavnog pjevača: Utjehu pronašla u Justinu Bieberu

31.10.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez nakon deset mjeseci veze prekinula je sa slavnim r'n'b glazbenikom The Weekndom, a samo nekoliko dana poslije započela je intenzivno druženje s bivšim dečkom Justinom Bieberom

Da nešto ne valja u odnosu mlade pjevačice i glumice Selene Gomez te njezina partnera Abela Tesfayea, javnosti poznatijeg pod umjetničkim imenom Weeknd, moglo se naslutiti proteklih nekoliko tjedana.

Iako su sve držali podalje od medija, neke se stvari ipak nisu mogle sakriti.

Trenutno lijepu brinetu viđamo u sve češćim druženjima s bivšom ljubavi, pjevačem Justinom Bieberom, pa mnogi sumnjaju da je upravo on razlog prekida, no bliski izvori tvrde da ipak nije tako.

'Prekid je bio međusoban dogovor. U zadnje vrijeme jako su se udaljili zbog posla. Abel naglasak uvijek stavlja na posao i nije fokusiran na ljubav, pa je Seleni bilo jako teško zadnjih mjeseci dok ga je pratila na turneji', otkriva američkim medijima neimenovani izvor.

  • +2
Selena Gomez i Weeknd Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isti izvor tvrdi i da obitelj 25-godišnjakinje nije oduševljena time što se ponovno druži s Bieberom, za kojeg smatraju da ju je jako povrijedio.

'Justin zna da njezina obitelj nije oduševljena njihovim druženjem, međutim želi im svima dokazati da se promijenio i da je sada druga osoba', govori izvor u nastavku te dodaje kako se bivši partneri zaista zabavljaju i provode kvalitetno vrijeme skupa.

  • +3
Justin Bieber i Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako su u nedjelju uočeni kako skupa odlaze u crkvu, a dan poslije doručkovali su u jednom restoranu u Kaliforniji. Između ostalog, paparazzi su snimili Biebera kako izlazi iz njezine kuće u vrlo opuštenom izdanju, što daje naslutiti da je ponovno zaiskrilo između njih dvoje.