OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Seksi Kolumbijka prisjetila se 80-ih: Sofia Vergara oduševila sve fotografijom u kupaćem kostimu

17.04.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Za njezin proboj u svijet bogatih i slavnih najzaslužnija je njezina rodna Kolumbija, točnije jedna od tamošnjih plaža koje svojom ljepotom ostavljaju bez daha, baš poput nje. U tinejdžerskoj dobi na plaži ju je zapazio modni fotograf i odmah joj ponudio prve angažmane, a ubrzo je snimila i reklamu za Pepsi. Kako je doista izgledala u toj dobi Sofia Vergara pokazala je u još jednoj objavi na društvenim mrežama

Na svom službenom Instagram profilu 47-godišnja Sofia Vergara još se jednom sjetila svog odrastanja, pa je svoje obožavatelje 'nagradila' još jednom fotografijom u kupaćem kostimu, no riječ nije o nedavno nastaloj fotografiji, već onoj iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Kako je napisala pored fotografije, ona je nastala 80-ih u njezinoj rodnoj Kolumbiji, a na njoj ljepotica pozira u žuto-zlatnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim V dekolteom i visokim izrezima oko nogu, što je vizualno dodatno istaknulo njezine obline.

Slavna glumica, koja se trenutno, baš poput većina svijeta, nalazi u samoizolaciji, nedavno je snimila posljednju epizodu hit serije 'Moderna obitelj', zahvaljujući kojoj je i postigla neviđeni uspjeh.

A osim fotografije u kupaćem kostimu, Sofia Vergara s obožavateljima je podijelila i kratke video isječke koje je snimala za emisiju o putovanjima 'Fuera De Serie', u kojoj je radila kao novinar od 1995. do 1998. godine.