TRAUMA IZ DJETINJSTVA

Seksi glumac za kojim uzdišu milijuni otkrio kako je dobio ožiljak na licu

12.09.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Noah Centineo, nova glumačka nada i zvijezda Netflixovih filmova za mlade oduševio je žensku publiku svojim izgledom. Mnogim njegovim obožavateljicama možda je zapeo za oko i specifičan ožiljak na licu za koji je sada otkrio kako je nastao

Mlađahni glumac neodoljivog osmijeha koji je sjajno utjelovio Petera Kavinskog u netipičnoj romantičnoj komediji za mlade 'To All the Boys I've Loved' polako ai sigurno osvaja publiku. Noah Centineo osim svojim glumačkim talentom, brzo je osvojio žene fenomenalnim izgledom.

Nije dugo trebalo da zaluđene obožavateljice primijete ožiljak na njegovu lijepom licu, zbog čega je Centineo odlučio otkriti kako je on nastao.

  • +7
Noah Centineo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za potrebe jednog internetskog portala, 22-godišnjak je odgovorio na mnoga pitanja osobne prirode, a pritom su u kadar uletjeli maleni štenci. Oduševljeni glumac nije krio sreću te je kazao kako je veliki ljubitelj životinja unatoč traumi iz djetinjstva.

'Kada sam bio mali napao me pas. Imao sam samo šest godina, a veliki Mastiff me ugrizao. Bio je to obiteljski pas. Ugriz je bio toliko jak da je probio lice i imao sam veliku rupu kroz koju su se vidjeli moji zubi, jezik i usna šupljina', kazao je tamnokosi ljepotan, a onda nastavio: 'Ali pas nije bio svjestan svog ponašanja. Sjećam se da su me odvlačili od njega, a on je bio zbunjen i nije mu bilo jasno što se događa.

Noah Centineo Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Obitelj je potom odmah htjela uspavati psa no maleni Noah nije podržavao takav postupak. Ipak, psa su poslali u sklonište, a svome sinčiću nakon nekoliko tjedana nabavili novog, mješanca labradora, njemačkog ovčara i rotvajlera.

Glumac koji vraća romantične komendije na velika vrata pojavio se prije ovoga u seriji The Fosters i filmovima 'How to Build a Better Boy' i 'The Gold Retrievers', a ostvario je i manje uloge u Disneyjevim serijama 'Austin & Ally' i 'Shake It Up'.

'Volim romantične komedije, a i sam sam nepopravljivi romantik. Ipak, nadam se da ću jednog dana imati priliku dokazati se i u drugim žanrovima', kazao je glumac rođen u Miamiju u obitelji talijansko-njemačkih korijena.