VINCE VAUGHN

Ukoliko ga optuže, slavni glumac mogao bi iza rešetaka provesti čak 360 dana

07.09.2018 u 21:40

Bionic
Reading

Da je u Americi zakon jednak za sve dokaz je i posljednji slučaj slavnog holivudskog glumca Vincea Vaughna, koji je prije tri mjeseca uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Približava se suđenje, a ukoliko proglase krivim, Vince Vaughn na godinu će dana morati ostaviti svoju karijeru po strani i odslužiti kaznu

Sudski tužitelji danas su u priopćenju za medije otkrili kako je glumac Vince Vaughn optužen za vožnju pod utjecajem, nakon što je ranije ovog ljeta i uhićen. 48-godišnja zvijezda mnogih filmova pri uhićenju imao je izmjeren alkohol u krvi izvan granica dopuštenog, a potom se opirao i uhićenju.

  • +21
Vince Vaughn Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vince Vaughn uhićen je 10. lipnja nakon što je zaustavljen prilikom rutinske kontrole na uglu Artesia Boulevard i Prospect Avenue na Manhattan Beachu u Los Angelesu. S njim je u automobilu bio prijatelj koji je, unatoč mnogobrojnim zamolbama policijskih dužnosnika da izađe iz automobila, to odbio.

Vaugh je na kraju savladan i uhićen, a pušten je tek nakon što je platio jamčevinu. Olakotna okolnost je ta da prije nije imao uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju, no, ukoliko mu se dokaže krivica i sudac ga osudi, holivudskom glumcu prijeti čak 360 dana iza zatvorskih rešetki.