NE PIŠE JOJ SE DOBRO

Sedam godina nakon prekida milijarder Vladislav Doronin tuži Naomi Campbell i od nje traži milijune

05.09.2020 u 20:44

Bionic
Reading

Naomi Campbell mogla bi, kako se čini uskoro stati pred suca kako bi objasnila svoje gledište oko tužbe svog bivšeg partnera, milijardera Vladislava Doronina. Par je u vezi proveo pet godina, i to od 2008. do 2013. godine, a tijekom tog perioda Doronin je slavnom supermodelu posudio poveću sumu koja ona nikada nije vratila

Iako na svojim mnogobrojnim računima ima spremljene milijarde, ruski biznismen Vladislav Doronin odlučio je vratiti još nekoliko milijuna dolara koje je, tijekom petogodišnje veze, posudio svojoj tadašnjoj djevojci, slavnom supermodelu Naomi Campbell. Doronin je protiv bivše djevojke podignuo milijunsku tužbu, u kojoj tvrdi kako Naomi Campbell odbija vratiti poveću svotu novaca koju joj je posudio tijekom veze, a točan iznos, barem za sada, nije poznat.

Uz to, Doronin tvrdi kako ona, osim novca, ne želi vratiti i neke njegove stvari čija je vrijednost, u konačnici, oko 3 milijuna dolara. Ruski biznismen svoje je bogatstvo sagradio na nekretninama, a dana je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa.

U vrijeme kada su bili u vezi svoju je tadašnju djevojku obasipao pažnjom, a često ju je vodio na luskuzna krstarenja privatnom jahtom ili na vikende u svoju vilu na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj. Zašto je sada, sedam godina kasnije odlučio potražiti svoj novac i dragocjenosti, još uvijek nije poznato.