GLEDA SE U JEDNOM DAHU

'Sati' - jedan od najnapetijih filmova Paula Walkera

26.10.2022 u 08:31

Bionic
Reading

Prepuna kako napetih, tako i duboko emotivnih momenata, triler-drama 'Sati' s neprežaljenim Paulom Walkerom u glavnoj ulozi jedan je od onih filmova koji se obavezno gledaju u jednom dahu

Sati (Hours), triler-drama američkog redatelja i scenarista Erica Heisserera iz 2013. godine, uzbudljiv je, emotivan te, dakako, uznemirujuć film - baš kao što bi svaki pravi pripadnik navedenog podžanra i trebao biti!

Nezaboravni filmski bijeg

Godina je 2005. i život Nolana Hayesa (tumači ga prerano preminuli Paul Walker, daleko najpoznatiji po ulozi Briana O'Connera u megauspješnom akcijskom serijalu Brzi i žestoki) polako će se, ali sigurno početi pretvarati u noćnu moru iz koje će se biti veoma teško probuditi.

Njegova žena Abigail (Genesis Rodriguez) počela je imati trudove pet tjedana prerano zbog čega su ona i Nolan odjurili u najbližu bolnicu gdje je Abigail rodila djevojčicu koja je stabilno (ali će ipak sljedećih par dana morati biti spojena na uređaj za umjetno disanje) no, nažalost, također i preminula uslijed komplikacija tijekom poroda.

Uz to, nevrijeme postaje sve jače i jače, a što će uskoro predstavljati ogroman problem jer Nolan, naime, živi u New Orleansu koji će upravo 2005. godine pogoditi jedna od najvećih prirodnih katastrofa u povijesti SAD-a koja će u smrt odvesti sveukupno preko 1800 ljudi te još mnogo više ostaviti bez krova nad glavom - naravno, riječ je o uraganu Katrini.

I dok svi uključujući i liječnike te ostalo medicinsko osoblje ubrzano napuštaju bolnicu, Nolan, slomljen zbog gubitka supruge i u stanju neizvjesnosti oko šansi za preživljavanjem tek rođene kćeri koju je odlučio nazvati Abigail, biva prisiljen ostati "prikovan" tamo gdje trenutačno jest - u gradu kojem prijeti apokalipsa od koje se do današnjih dana neće u potpunosti oporaviti...

Što će se dogoditi s Nolanom i malom Abigail možete saznati uz pomoć streaming servisa Pickbox NOW na kojem vam je dostupan ovaj film koji se obavezno gleda u jednom dahu!