BOLJI SVIJET

Sasvim iskreno: Princ William progovorio o očinstvu i otkrio da su tek djeca dala pravi smisao njegovom životu

22.09.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Britanska postaja ITV pripremila je novi dokumentarac u kojem glavnu ulogu ima princ William. Riječ je o filmu 'Prince William: A Planet For Us All', a u kojem budući prijestolonasljednik govori o klimatskim promjenama, ali i svom privatnom životu i svojim nasljednicima

Britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje prikazivanje novog dokumentarnog filma 'Prince William: A Planet For Us All', koji bi na male ekrane, zahvaljujući ITV-u, treba stići idućeg mjeseca. U njemu će vojvoda od Cambridgea, osim o klimi, brizi o planeti i okolišu, progovoriti i o očinstvu, za koji je rekao kako mu je dalo 'novi smisao života', ali i natjeralo da još više brine o tome kako zaštititi prirodu, kako bi njegova djeca, ali i milijuni diljem svijeta, mogli imati normalan život.

Iako je film snimljen još prije dvije godine, ovo je idealna prilika za prikazivanje, budući da će princ William u listopadu sudjelovati virtualno i na panelu TED, u kojem će se raspravljati o klimatskim promjenama.

'Oduvijek sam volio prirodu, a samo očinstvo dalo mi je novi smisao života', rekao je otac troje djece - sedmogodišnjeg Georgea, petogodišnje Charlotte i dvogodišnjeg Louisa, pa dodao:

  • +3
Kate Middleton i princ William mijese kruh Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Sada imam Georgea, Charlotte i Louisa i doista, s njima se sve promijenilo. Normalno je da im želim ostaviti svijet u puno boljem stanju nego što je sada. Oduvijek sam vjerovao da je moguće dati mladim ljudima nadu, ali i vjeru da se neke stvari mogu popraviti. Uvjeren sam da ako svi radimo zajedno, da možemo napraviti razliku.'