AKIJU U ČAST

Nina Badrić u hlačama koje bi se tek rijetke žene usudile isfurati

27.03.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Na sinoćnjem koncertu u čast legendarnog pjevača Akija Rahimovskog, kao gošća je nastupila i Nina Badrić, koja je počast svom dragom kolegi odala i majicom s njegovom slikom

Nakon što se na dodjeli Večernjakove ruže pojavila u ružičastoj mini haljini, za koncert 'Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći...Aki', Nina Badrić odlučila se za kombinaciju kojom će odati počast svom prerano preminulom kolegi i prijatelju.

Na pozornicu je pjevačica stigla u crnim PVC hlačama, koje bi se tek rijetke žene usudile ovako isfurati, budući da one ne skrivaju apsolutno nikakve nedostatke i mane.

Uske hlače visokog struka sa zatvaračem s efektnim krugom pristajale su odlično na crne sandale sa remenčićima, a uz njih je Nina odlično iskombinirala jednostavni bijeli T-shirt na kojem se nalazila fotografija Akija Rahimovskog.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Crvenim slovima preko njegove je fotografije stajao naziv poznate pjesme Parnog valjka 'Vrijeme ljubavi', a upravo u toj nijansi bila je i torbica koju je Nina ostavila po strani prije negoli se popela na pozornicu zagrebačke Arene.

spektakularni koncert

[FOTO] Dostojanstveno i emotivno: Parni valjak s publikom u rasprodanoj zagrebačkoj Areni odali počast Akiju Rahimovskom

Pogledaj galeriju

Pred tisuće obožavatelja nije došla ni s kaputom u nježnoj boji lavande, kojim se zaogrnula za fotografiranje. Na račun svog izgleda i ovoga je puta Nina Badrić na Instagramu dobila pregršt komplimenata.