ZA NJU JE VRIJEME STALO

Sarah Jessica Parker uskočila u kupaći kostim i oduševila besprijekornom figurom

02.07.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Seks i grad' oduvijek je plijenila pažnju svojom besprijekorno vitkom linijom, a budući da je nemamo prilike baš često vidjeti razodjevenu u kupaće kostime, novim fotografijama s godišnjeg odmora Sarah Jessica Parker sve je oduševila

Vidjevši fotografije glumice Sarah Jessice Parker u crnom kupaćem kostimu mnogi su brzo zaključili kako je za nju vrijeme stalo te kako bi joj na takvom izgledu pozavidjele i mnogo mlađe kolegice.

53-godišnja televizijska zvijezda, koja je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji 'Seks i grad' uzela je kratki predah od poslovnih obveza i odlučila se opustiti u ljetnim radostima.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Parker je snimljena na pješčanoj plaži na Long Islandu u jednodijelnom kostimu u kojem se posebno istaknula njezina besprijekorna linija.

Budući da poznata Njujorčanka redovito vježba i zdravo se hrani, ne čudi da joj pred ljetne mjesece problem ne stvara ni omražena narančina kora. Sarah Jessica Parker pokazala je tijelo bez trunke celulita i brzo postala tema broj jedan svih svjetskih tabloida.

  • +12
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia