PONOSNA MAJKA

Sarah Jessica Parker dotjerala se za rijetki izlazak s kćerima

04.05.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Glumica i dizajnerica često se može vidjeti u dotjeranim izdanjima na crvenom tepihu, no Sarah Jessica Parker na posljednjem pojavljivanju na gala večeri blistala je posebnim sjajem. Vjerojatno jer su joj društvo pravile kćeri blizanke

Zaposlena Njujorčanka Sarah Jessica Parker u društvu svojih mezimica, osmogodišnjih blizanki Tabithe i Marion pojavila se na gala baletnom eventu i tada ukrala pažnji svih okupljenih. Bio je ovo ujedno i jedan od prvih službenih dolazaka na javni događaj na koji je povela dječicu, s kojom ju uglavnom možemo vidjeti u parku ili prilikom odlaska u školu.

Majka i kćeri modno su se dotjerale i u nježnim pastelnim nijansama pokorile crveni tepih. Fotografi su ih snimili već na izlasku iz kuće u West Villageu, kada je oduševila i slučajne prolaznike.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica koju je obilježila uloga Carrie u seriji 'Seks i grad' odjenula je mint haljinu midi dužine, dugih rukava i zatvorenog dekoltea, dok je na noge obula šljokaste štikle iz vlastite kolekcije.

Njezine blizanke također su se dotjerale. Nosile su cvjetne haljinice i identične bijele cipelice, te zlatnu torbicu prebacile preko ramena. Obje su svoje duge plave uvojke nosile raspuštene te cvjetnom trakom maknule kosu s lica.

Ponosna mama nije mogla sakriti sreću s lica kada je koračala crvenim tepihom sa svojim nasljednicama koje već pokazuju da će krenuti njezinim stopama.

  • +25
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim njih, Sarah Jessica Paker s dugogodišnjim suprugom Matthewom Broderickom ima i 15-godišnjeg sina Jamesa. 'Od trenutka kada postaneš roditelj, ti si cijelo vrijeme u nekom grču i brizi za djecu. To je vrlo bolno i zabrinjavajuće, ali i s druge strane stimulirajuće. Zapravo je vrlo zanimljivo kako počneš gledati drugačije na sve oko sebe. Ne može svatko podnijeti taj pritisak. Ponekad je zaista iscrpljujuće jer na kraju provedeš dan čisteći za drugima. Zapravo im dođeš kao tajnica i kućna pomoćnica u jednom. Sve što radim po cijele dane organizacija je svih dnevnih aktivnosti i njihovih života. No, na kraju, divno je vidjeti kako se ta osoba, kako odrasta, pretvara u pravu osobu, koja svojim postojanjem doprinosi', kazala je nedavno Parker u velikom intervjuu.