LIJEPE RIJEČI

Napokon se oglasila i Sarah Jessica Parker i rekla što misli o političkoj kandidaturi Cynthije Nixon

29.03.2018 u 18:33

Bionic
Reading

Glumica Cynthia Nixon nedavno je potvrdila kako se kandidirala za guvernerku države New York. Na političkom angažmanu već su joj čestitale nekadašnje prijateljice sa seta serije ‘Seks i grad’ i to sve osim Sarah Jessice Parker koja je tek sada javno progovorila što misli o ovome pothvatu

Kandidaturu Cynthije Nixon za guvernerku države New York javno su prije nekoliko tjedana podržale dvije njezine kolegice iz serije ‘Seks i grad’. Prva je svoje čestitke uputila Kristen Davis.

‘Oduševljena sam, podržavam je i znam da će brinuti o pitanjima koja sve nas zabrinjavaju i s kojima se svi suočavamo. Ponosna sam na nju i znam da će neumorno raditi na stvaranju promjena’, stajalo je u Instagram objavi Davis, koja je u kultnoj seriji utjelovila Charlotte.

  • +4
'Sex i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potom je vrlo suzdržano reagirala je i Kim Cattrall napisavši na Twitteru: ‘'Podržavam i ne osuđujem pravo svakog svog kolege da donosi vlastite odluke o karijeri'.

No, njezina najbliža glumačka kolegica Sarah Jessica Parker sve do danas nije se osvrtala na ovu temu.

‘Majka, aktivistica, odvjetnica, borac, Njujorčanka , draga prijateljica natječe se za poziciju guvernera naše države. Moja sestra na ekranu, ali i izvan njega imaš moju podršku i glas’, poručila je Parker putem društvenih mreža svojoj bliskoj kolegici s kojom je glumila u šest sezona jedne od najgledanijih američkih serija.

Inače Nixon je u utrci za političku poziciju s dosadašnjim guvernerom Andrewom Cuomom. Oboje su demokrati, samo što će Cynthiji ovo biti prvi politički angažman.