NEIZDRŽIV GUBITAK

Sarah Jessica Parker ovim se riječima oprostila od voljenog Stanforda iz 'Seksa i grada'

24.09.2021 u 22:11

Bionic
Reading

Potresena viješću o gubitku Willieja Garsona, svog voljenog kolege iz serije 'Seks i grad' i bliskog prijatelja, Sarah Jessica Parker odlučila mu je odati počast emotivnom objavom na Instagramu

Glumac Willie Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Blatcha u popularnoj seriji 'Seks i grad', preminuo je protekle srijede u 58. godini života a, kako je otkriveno javnosti, uzrok njegove smrti je rak gušterače.

Uz mnogobrojne aktere iz serije 'Seks i grad', emotivnu objavu Garsonu posvetila je njegova velika prijateljica na malim ekranima i u privatnom životu.

Sarah Jessica Parker i Willie Garson Izvor: Profimedia / Autor: Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

Sarah Jessica Parker, čiji je lik spisateljice Carrie Bradshaw njegovao dugogodišnje prijateljstvo s Garsonovim likom Stanforda, u svojoj podužoj objavi na Instagramu izjavila je kako je njegova smrt ostavila 'krater' u njenom životu.

Uz mnoštvo fotografija na kojima pozira s Garsonom na malim ekranima i izvan njih, Parker se osvrnula na njihovo prijateljstvo dugo više od 30 godina.

'To je bilo pravo prijateljstvo koje je omogućilo tajne, avanturu, zajedničku profesionalnu obitelj, istinu, koncerte, izlete, obroke, kasnonoćne telefonske pozive, međusobnu odanost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje prate, trijumfe, razočaranja, strah, bijesa i godine provedenih na setovima i smijeha do kasno u noć, kao Stanford i Carrie i kao Willie i SJ', napisala je glumica njegovu odsutnost opisavši kao krater koji planira ispuniti sjećanjima.

U svojoj emotivnoj objavi posvećenoj Garsonu, Parker se dotakla i glumčeva sina Nathena rekavši kako je njegovo najveće postignuće bilo očinstvo nad njim.