OMOR ZA DUŠU

Sanja Vejnović privlači poglede na Hvaru: 'Isto mjesto, isti outfit godinu dana kasnije!'

04.07.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih ljepotica svih vremena, poznata glumica svoj privatni život čuva daleko od javnosti. Na društvenim mrežama Sanja Vejnović prilično je samozatajna pa 'dozira' objave te vrste, zato svaku takvu njezini pratitelji dočekaju s veseljem

Prošlo ljeto Sanja Vejnović je svoje pratitelje oduševljavala fotografijama s odmora, a posebnu pažnju su privukle njezine fotografije u kupaćem kostimu s kojima je dokazala da joj godine itekako pristaju i da ih zna nositi. I ove godine cijenjena glumica nastavlja tradiciju. Opet 'baterije puni' u Dalmaciji, na Hvaru gdje poglede privlači svojom ljepotom i modnim odabirima. Premda je zagazila u 58. godinu života izgleda 'kao djevojčica', kako joj znaju laskati fanovi.

View this post on Instagram

I❤️Hvar!#summervibes #summertime #holiday

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Za jednu od ovogoljetnih šetnji Hvarom, glumica je odabrala identičan stajling kao i prošlog ljeta s čim se našalila na Instagramu simpatičnim kolažem. 'Isto mjesto, isti outfit godinu dana kasnije!', poručila je pored fotografije.

'Puno lakše podnosim vrućine nego zimu, volim ljetni odmor, koji je uvijek povezan s nekim lijepim putovanjem, odmorom na moru i malo ležerne odjeće', otkrila je ranije Sanja.

  • +18
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL