u svom filmu

Sanja Vejnović otkrila kako je propustila priliku za koju bi drugi glumci dali sve: 'Predomislila sam se'

16.04.2024 u 23:24

Bionic
Reading

Glumačka diva Sanja Vejnović gostujući u HRT-ovoj emisiji 'U svom filmu' otkrila je voditeljici Tončici Čeljuska neke manje poznate detalje iz privatnog i poslovnog života

Producentica i glumica Sanja Vejnović karijeru je započela još kao djevojčica, a i desetljećima kasnije uvrštavaju je na liste najljepših glumica svijeta. Iza nje je 50-ak snimljenih filmova i serija, kao i brojne međunarodne suradnje u kojima je sudjelovala.

Gostujući kod Tončice Čeljuske u emisiji 'U svom filmu' Sanja Vejnović je progovorila o počecima svoje karijere, ali se i prisjetila odlučujućih trenutaka koji su utjecali na tijek njezinog života i karijere. Tako je Sanja Vejnović kod Tončice otkrila kako je propustila priliku koja je, kako kaže, bila jedna od onih za koju bi glumici sve dali da imaju tu priliku. 'Meni je došla prerano, i ja sam je propustila,' rekla je Sanja Vjenović.

'To je bila prilika da studiram u Actor studiju; Columbia Pictures me htjela angažirati i uzeti pod svoje uz studijski ugovor. Školovati, poslije Banović Strahinje. Ali prvo je uvjet bio da odradim dio u Actor studiju školovanja. Čak sam bila primljena i bez prijemnog, pokazali su film i bio je dovoljan da kažu da mogu ići. I sve sam ja to već bila dogovorila, i onda sam se predomislila,' ispričala je naša slavna glumica.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Na to je Tončica komentirala: 'Da si prihvatila sad bi mi bile negdje u Kaliforniji.' A Sanja je na to rekla: 'Sad bi to bila neka druga priča, ne bi ovaj život bio, bio bi neki drugi. A možda ne bi, možda bih se vratila s jednim iskustvom više.

Inače, osim što je poznata po svojim ulogama, ali i svevremenskoj mladolikosti, glumačka diva Sanja Vejnović privlači pozornost odličnim odnosom s bivšim suprugom s kojim se razvela 2015. godine nakon 30 godina braka i dvoje zajedničke djece. Uživaju u iskrenom prijateljstvu pa ih se redovito može vidjeti kako na špici uživaju u ispijanju kave, odlasku na tržnicu ili na kakvom eventu.