ODMOR JOJ GODI

Sanja Doležal u opuštenom izdanju snimljena za kormilom broda

04.08.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Kako bi s prvim danima jeseni bila u potpunosti spremna za nove poslovne pothvate i angažmane, pjevačica Sanja Doležal ovo je ljeto odlučila dobro napuniti baterije, a među to spada i plovidba brodom koja joj je izmamila osmijeh na lice

' ...jer ploviti se mora...', napisala je kratko i jasno pjevačica Sanja Doležal u svojoj najnovijoj objavi na Instagram profilu. Uz to je stavila dvije fotografije koje su išle u prilog toj njezinoj rečenici.

Na prvoj fotografiji nasmijana i opuštena Sanja pozira za kormilom broda, usmjeravajući ga prema nepoznatoj destinaciji u Nacionalnom parku Kornati, dok je na drugoj taj isti brod usidren u jednoj od brojnih uvala, a pjevačica pozira na palubi.

Ispod objave nizali su se mnogobrojni emotikoni srca, kojima su prijatelji, ali i obožavatelji pokazali što misle o omiljenoj pjevačici.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Sanja je na brodu pozirala u lepršavoj košulji zanimljivog printa, a lice bez šminke prikrila je trendi sunčanim naočalama. U prilog njezinom opuštenom izdanju ide i kosa osušena na suncu nakon kupanja.

Inače, pjevačica je i ovog ljeta dio odmora provela na svojoj omiljenoj destinaciji u kući u Donjem Zvečaju, smještenoj odmah pored rijeke Mrežnice.