godi joj skitanje

Sanja Doležal je tri dana slavila rođendan, a sad se javila s posebne destinacije

05.06.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Omiljena pjevačica i voditeljica nedavno je obilježila svoj veliki dan u svojoj kućici u Donjem Zvečaju, na zelenim obroncima uz Mrežnicu, a sad se obožavateljima javila s putovanja izvan Hrvatske

Vječno nasmijana i vedrog duha Sanja Doležal na društvenim mrežama je pokazala nekoliko fotografija na kojima se vidi da uživa. 'Zaljubljena u Prag, jedan od najljepših gradova koje sam vidjela', otkrila je.

Osim brojnih komentara u kojima se mnogi slažu s njezinom tvrdnjom, ne izostaju ni komplimenti na račun Sanjinog mladenačkog izgleda. 'Godi vam skitanje, izgledate predivno', piše joj jedna od pratiteljica. Izgleda puno mlađe pa na svojim fotografijama uvijek skuplja komentare da izgleda poput neke djevojke.

Inače, pjevačica i voditeljica je otkrila da je 60. rođendan proslavila uz kolege iz benda, Zeca i Marinka koji su također rođeni u svibnju pa su zajedničku feštu prozvali 'Bikovo'.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prije rođendana Sanja je boravila u Amsterdamu. Bilo je to rođendansko putovanje koje su joj organizirala njena djeca Lea i Luka. Lea inače već godinama živi u Londonu, dok je stariji sin Luka u Bruxellesu. Osim toga pjevačica se nedavno vratila iz Kanade, gdje je s Marinkom i Zecom ponovno nastupila nakon četrdeset i tri godine. Nastupali su u Mississaugi.

'Mi zapravo i ne nastupamo tako često, ali nam je zato svaki nastup veliko veselje, jer znamo da ćemo s publikom podijeliti emocije. Spremamo se kao da idemo na maturalac. Ja spoham piceke, ako idemo negdje dalje na put, tamanimo ih u našem kombiju i usput prepričavamo neke anegdote iz dobrih, starih vremena', izjavila je za Jutarnji list.