njeno najdraže mjesto

Kao djevojčica: S mokrom kosom i osmjehom na licu, Sanja Doležal 'uživa na najjače'

14.07.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Jedna od naših najomiljenijih domaćih pjevačica i voditeljica užurbani Zagreb i užareni asfalt zamijenila je mirnim danima u vikendici u Donjem Zvečaju na Mrežnici

U svojoj mrežničkoj oazi Sanja Doležal provodi veći dio godine pa tako i onaj ljetni. Tako trenutno uživa uz jednu od najljepših hrvatskih rijeka, a svoj doživljaj je podijelila s prijateljima i fanovima.

'Uživancija na najjače', poručila je pjevačica i voditeljica rubrike 'Kuhanje je IN' u In Magazinu na Novoj TV. Pozirala je u zelenoj haljini sa spuštenim ramenima, mokrom kosom od kupanja i s velikim osmjehom na licu. Mnogi će se složiti da izgleda poput kakve djevojčice.

Odluku o preseljenju u prirodno okruženje i malu sredinu nije donijela preko noći. Razgovarala je o njoj sa svojom djecom, kćeri Lanom i sinom Lukom. Ranije je kazala kako je veseli što se sve više mladih obitelji s djecom odlučuje maknuti iz grada. Smatra da nije smisao života živjeti u stresu ako ga se može izbjeći.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

U njezinom slučaju nije bilo samo u pitanju da se tako živi zdravije, da je zrak čist i da je u doticaju sa zemljom, što obožava, nego međuljudski odnosi za koje drži da su 'u manjim sredinama daleko zdraviji'. Sanja je naglasila je da to što se odselila iz Zagreba ne znači da ga se odrekla, budući je za 45 minuta autom u gradu.