vedar duh

Sanja Doležal se javila iz Istre, fanovi joj pišu: 'Prekrasno ti stoji'

12.10.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Neobično dugo, toplo bablje ljeto traje. Mnogi još uživaju u morskim krajevima, a na suncu gušta i naša pjevačica i voditeljica neiscrpne pozitivne energije. I ovog puta izmamila je mnoštvo komplimenata zbog svog ležernog izdanja

Pjevačica i voditeljica često priča na temu svog mladolikog izgleda. Svojedobno je izjavila kako tajna njezine mladolikosti leži i u genetici jer 'njezin otac još uvijek ima lice kao beba'.

Sanja Doležal rekla je da ne nastoji izgledati kao da ima 25 godina, jer to nije moguće i smatra da je tajna dobrog izgleda da se osoba dobro osjeća i prihvaća svoje godine.

Naglasila je kako pazi na sebe, macka se kremicama, dosta spava i što više vremena provodi u prirodi, bez šminke. Upravo takva je pozirala u suncem okupanom masliniku u mjestu Zambratija.

Njezina duga bijela lanena haljina s kratkim rukavima i dobro raspoloženje zaradili su mnoštvo komplimenata, a jedan je stigao i od njezine prijateljice Karmele Vukov Colić koja joj je napisala da je predivna. Uz mnoštvo srčeka, jedan od pratitelja joj je poručio: 'Prekrasno ti stoji, čarobno lijepa ženo' aludirajući na Istru u kojoj je boravila. Inače, Sanja se može pohvaliti da je ovog ljeta s Fosilima održala brojne koncerte, a počela je učiti talijanski.

  • +5
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL