ČUJU SE CRKVENA ZVONA

Sandra Perković planira 'stati na ludi kamen'? Za svog trenera i dugogodišnjeg partnera udat će se na intimnoj ceremoniji u Istri

30.09.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković nedavno je u intervjuu za InMagazin Nove TV ispričala kako je započela njezina ljubavna veza s trenerom Edisom Elkasevićem, ne želeći otkriti gledateljima planira li uskoro izreći sudbonosno 'da', no čini se kako to itekako ima u planu. Za magazin Gloria Sandra je otkrila da će se za svog trenera i životnog partnera udati u Istri, na 'intimnom' vjenčanju

Nakon što je deveti put u bacanju diska osvojila Hanžekovićev memorijal, Sandra Perković je za magazin Gloria dala intimni intervju u kojem najavljuje nove pobjede, ali i neke ozbiljne promjene u privatnom životu.

Čini se kako će sportašici iduća godina biti itekako uzbudljiva, jer su se na njezinoj agendi našle ne samo Ljetne olimpijske igre, nego i vjenčanje i majčinstvo.

Sandra u novom broju otkriva mnoge zanimljivosti iz svog profesionalnog i privatnog života, među ostalim i to da planira vjenčanje s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem u kojeg se zaljubila kada joj je bila 21 godina.

'Edis i ja upoznali smo se kad sam ja još bila djevojka. Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš', rekla je nedavno Sandra za InMagazin Nove TV.

'On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom', dodala je.

Tada je na pitanje kako se nosi s upitima na račun uplovljavanja u bračnu luku odgovorila da ju pretjerano ne smetaju, a planira li Sandra uistinu svoj najvažniji dan ili sve još uvijek ostaje samo na maštanju, preostaje nam pričekati do novog broja Glorije.