SRETAN ROĐENDAN!

Sandra Perković: 'Napokon imam izliku nositi onoliko šljokica koliko želim'

22.06.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Nakon što su joj brojni prijatelji poželjeli sve najbolje, što putem privatnih poruka, što putem društvenih mreža, upravo putem Instagrama Sandra Perković zahvalila je svima i otkrila kako je ovo njezin posljednji rođendan koji počinje s brojkom 2

'Jej za mene! Konačno imam izliku nositi onoliko šljokica koliko želim. Ovo je moj rođendan!' Napisala je na svom Instagram profilu Sandra Perković, koja je jučer proslavila svoj 29. rođendan.

Na svom Instagram profilu, na kojem ima više od 113 tisuća pratitelja, objavila je fotografiju na kojoj pozira u šljokičastoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, koju je, kao i obično, dizajnirala njezina bliska prijateljica, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Ispod objave krenule su se nizati čestitke, Maja Šuput, Dalibor Petko, Ana Gruica, Ana Maras Harmander, samo su neki u nizu 'čestitara', a pjevač Saša Lozar joj je napisao:

  • +9
Sandra Perković održala konferenciju za medije i najavila odlazak iz Hrvatske Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Ma mislim da si krivo napisala. Valjda 19', aludirajući time da je sama sebi dodala deset godina. Na njegov komentar najbolja hrvatska atletičarka je napisala:

'Zadnji broj na dva!'