ROMANTIČNA SVADBA

Udala se u najvećoj tajnosti: Vjenčanje Marije Borić nisu propustila ni brojna poznata lica

27.05.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, glumica Marija Borić čuva ga samo za sebe, pa su tako rijetki uopće bili i upoznati s time da je u vezi, a kamoli da se ovog vikenda udala. 'Konci su se povezali' kada su domaće glumice, njezine kolegice, počele objavljivati fotografije s njezina vjenčanja

Posljednji vikend u svibnju, u bajkovitom okruženju wedding resorta Corberone, pamtit će mnogobrojni uzvanici na tajnom vjenčanju 38-godišnje glumice Marije Borić, koja se na vječnu ljubav zaklela svom dečku Branimiru Jerneiću. Da je u vezi, a kamoli da se udaje, znali su njezini bližnji, a razlog nikoga ne treba čuditi - kada je riječ o privatnom životu, Marija Borić želi da on i ostane - privatan.

Marija Borić vjenčanje Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ipak, njezine kolegice iz glumačkog svijeta nisu mogle prešutjeti, a iako su se trudile da u svojim objavama na Instagram profilima ostanu tajnovite oko toga čijem vjenčanju prisustvuju, sve je otkrila prvo Lana Gojak koja je objavila fotografiju s Marijom Borić na svom profilu.

To je bilo dovoljno da se vijest o vjenčanju 'zakotrlja', iako ju je Lana brzo izbrisala. Osim nje, na vjenčanju je bila i Ana Maras Harmander sa suprugom, glumački par Ana Marija Percaić i Hrvoje Klobučar, voditeljica Ana Radišić, nekadašnji HRT-ov voditelj Siniša Kovačić, Sandra Perković, ali i bivši supružnici Jelena Veljača i Dražen Čuček, koji su još jednom pokazali kako se i nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima.

Marija Borić za svoj je dan iz snova odabrala neobičnu bijelu vjenčanicu - gornji dio isticao se mnoštvom perlica i detaljem mašne, dok je donji dio svečane kreacije ukrašavalo perje. Kosu je jednostavno zalizala u nisku pundžu, a mladoženja je bio elegantan u tamnom odijelu s leptir mašnom.