U OMILJENOM GRADU

Sandra Bagarić uživa s obitelji na putovanju, evo gdje se skrasila

12.01.2020 u 23:15

Bionic
Reading

Najpoznatija hrvatska operetna pjevačica i glumica kazališta Komedija nije na skijanju niti u egzotičnim, toplijim krajevima. Sa svojim suprugom Darkom Domitrovićem i sinovima Lovrom i Markom otputovala je u 'susjedstvo'

Svojim fanovima i prijateljima, Sandra Bagarić se na Facebooku 'javila' iz Bosne, točnije iz Sarajeva gdje uživa sa svojih tri muškarca. Taj grad za nju ima posebno mjesto u srcu budući da je ondje provela dio života.

'I dan danas fali mi sarajevski vedri duh, neopterećena raja, ćevapi kod Želje, tahan-halva iz 'Egipta', šetnje vrelom Bosne. U Sarajevu sam završila gimnaziju i flautu te sam paralelno polagala satove pjevanja kod prof. Lidije Nikolić', ispričala je ranije za Jutarnji list.

Sarajevo je napustila 1992. godine i stigla u Zagreb. Njezina profesorica na Muzičkoj akademiji Ljiljana Molnar-Talajić majčinski ju je prigrlila te je, rekla je imala divan studij. Ubrzo se počela isticati, dobivati uloge i nastupe, zarađivati.

'Da, svi su prihvatili moj bosanski karakter: lepršavi duh, nasmijani curetak, željan učenja, dokazivanja. Moj osmijeh mi je otvarao mnoga vrata, ugodna je to ambalaža koja bez sadržaja ne bi opstala sve ove godine i, eto, Zagreb i ja smo se zavoljeli... Prilagodljiva sam, ali 'kajkanje' mi ne ide', ispričala je Sandra.

Iza sebe u Komediji danas ima velik broj uloga u opereti i mjuziklu. Bila je, među ostalim, Mala Floramye u 'Maloj Floramye', Nina u 'Jalti, Jalti', Petrunjela u mjuziklu 'Dundo Maroje', Hana u 'Veseloj udovici', Rosalinde i Adele u 'Šišmišu', Ana Šafranek u 'Tko pjeva zlo ne misli', a tu su i diskografska izdanja - albumi 'Sonata od sna', 'BelCante-Teatar marmelade', 'Adagio' i 'Ave Maria'. Sandra nerijetko poslovno surađuje sa suprugom Darko Domitrovićem.