POZNATI PAR

'Nitko to nije očekivao! Ja najmanje': Darko Domitrović prisjetio se trenutka kad ga je Sandra Bagarić zaprosila

08.11.2022 u 21:10

Bionic
Reading

Operna diva Sandra Bagarić godinama je u sretnom braku s Darkom Domitrovićem te su roditelji dvoje djece

U IN magazinu Nove TV gostovali su Darko Domitrović i njegova supruga gdje su otkrili mnoge zanimljive detalje iz svog života.

Trideset godina ljubavi prošli su uspone i padove, no danas su zaljubljeniji nego ikad.

Suprug Sandre Bagarić u toj se emisiji prisjetio se i trenutka kad ga je sadašnja supruga zaprosila.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Ljubavna priča operne dive i skladatelja Darka Domitrovića doista nalikuje na pravu filmsku. U svojeg se tadašnjeg profesora Sandra zaljubila na prvi pogled. Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi.

'Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Ali mi nije dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana', otkrio je Domitrović u emisiji IN magazin.

Vjenčali su se 1997. godine, no zgodna Zeničanka jedan drugi dan obilježava kao njihov početak. 'Od 1992. godine smo zajedno, ja računam od kad me on poljubio! Hahahaha... Brak, papiri, meni to ništa ne znači. Da, od 1992. godine pa vi računajte! Vječnost, previše!', kroz smijeh je rekla Sandra.

Darko kaže da ga ljudi često pitaju: 'Kako je biti u braku s baš toliko energičnom suprugom?

'Ja ne znam drukčije, to mi je jedina! Hahaha.... tako da ne znam kako je imati neku drugu, ali ja se ne žalim, ja mislim da je najgore kad je dosadno! Kod nas nema dosade! Ne može bit dosadno', slažu se oboje.