sretni su kao prvog dana

Sandra Bagarić na svoj veliki dan: 'Tada smo imali sadašnjost, sada imamo prošlost, želim nam jednako lijepu budućnost'

21.06.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Operna diva i pijanist Darko Domitrović imaju jednu od najljepših i najdugovječnijih ljubavnih priča na domaćoj javnoj sceni. Mnogima je poznato kako su u braku još od njenih studentskih dana, a upoznali su se čim je došla iz Zenice na Muzičku akademiju u Zagreb na kojoj je on - bio profesor. Zaljubljenost je dugo potrajala, onda se pretvorila u ljubav i brak, a danas slave 24. godišnjicu bračnog staža

Omiljena domaća operna diva Sandra Bagarić i njezin suprug, poznati pijanist Darko Domitorović, mogu se pohvaliti dugovječnim brakom kakav je u današnje vrijeme rijetka pojava. Slavni par je danas jači nego ikad, a uz sinove Lovru i Marka, tajna njihova braka leži i u tome što ih veže - glazba.

'Tada smo imali sadašnjost, sada imamo prošlost, želim nam jednako lijepu budućnost. Prvi dan ljeta, dan muzike, što ljepše željeti. Sretna nam godišnjica braka', riječi su Sandre Bagarić pored fotografije sa suprugom iz nekih davnih vremena koju je objavila na Facebooku.

'Darko je osoba od malo riječi, osjećaje pokazuje dijelima, glazbom. Svaki je naš koncert svojevrsno vođenje ljubavi, nova ljubavna dimenzija kojom se uzdižemo iz ovog materijelnog svijeta, računa i problema', opisala je ranije operna pjevačica i glumica svog supruga.

  • +4
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL