PLES SA ZVIJEZDAMA

Sandi i Gabriela ispali, Franka i Ištvan najbolji

07.11.2009 u 22:45

Bionic
Reading

I dok se na kraju showa vodila bitka hoće li ispasti Sandi Cenov ili Frano Lasić sa svojim partnericama, na suprotnom kraju, odnosno na vrhu, ponovo su slavili hot Franka i njezin učitelj Ištvan, koji su opet oduševili žiri pokazavši da su uvjerljivo najbolji. Ove subote u erotikom nabijenoj rumbi.

Nakon što su Barbara, u prekrasnoj zelenoj haljini i s odličnom frizurom, i unatoč nemalom broju kilograma elegantni Duško otvorili drugu emisiju četvrte sezone 'Plesa sa zvijezdama', Gordan Kožulj i Ana Horvat imali su čast nastupiti prvi plešući rumbu. Iako mu je žiri spočitnuo neskriveni leđni stil, bilo je evidentno da se Gordan zaista trudi, a i Dinko Bogdanić je primijetio da se čak i nasmiješio. Vrlo visokih, ali sa pravom osvojenih 27 bodova.

Iva Šulentić i njezin mlađahni učitelj Damir Horvatinčić bili su ponovo fantastični. Ovoga puta u quickstepu, a Iva i izgledom, jer osim sjajne frizure i haljine, djelovala je krajnje šarmantno i cool ponovo pokazujući na plesnom podiju da uživa u plesu sretna što je dio showa. I kao što je Milka Babović primijetila, bili su par! Zasluženo visoka 33 boda.

Sandi Cenov i Gabriela Pilić

Sandi i Gabriela zaplesali su rumbu, što je bilo dovoljno i gledateljima i žiriju da shvate da Sandiju nije mjesto u 'Plesu sa zvijezdama'. Osim što je veća zvijezda od njega bezrezervno bila njegova učiteljica plesa Gabriela Pilić, Sandijev tromi ples s pretjeranim macho ponašanjem priskrbio im je slabašan 21 bod. Ni bokovi ni kukovi, a niti šarm nisu mu pomogli da nastavi svoj ples u četvrtoj sezoni.

Frano i Mirjana zaplesali su na sjajnu izvedbu špice Muppet Showa, otvorivši si time vrata improvizaciji i zezanju kako bi prikrili njegove nedostatke koji su ponovo bili i više nego vidljivi. Lasić je ponovo bio ukočen i neusklađen, dok je žiri pristojno bio suzdržan pokazavši prvenstveno ocjenama što misli o njegovu plesu. Jedva navučen 21 bod.

Vedran Mlikota u prvoj je emisiji dao do znanja da bi već u drugoj mogao ispasti, međutim, doista je proteklih sedam dana vježbao i s partnericom Marijom uvježbao vrlo solidnu izvedbu rumbe s atraktivnim završetkom, s čime se složio i žiri. I dalje mu nedostaje elegancije, a ni malo skladniji plesni pokreti ne bi bili na odmet, no nema sumnje da se trudi, što se večeras i vidjelo.

Senzualna Vanesa Radman ispunjena erosom i uz pratnju svojeg učitelja Roberta Schuberta zaplesala je quickstep i pokazala što je to trema. Ili kao što je tradicionalno cinični član žirija Davor Bilman primijetio, kao kad 'malo dijete dobije bicikl, kaže 'jupi', pa se pita 'a što dalje''. Pred kraj svojeg seciranja njezina plesa naglasio je da nada umire posljednja. Vanesi je nedostajalo elegancije koja se izgubila kroz tremu, no doista prekrasan izgled i neskriveni eros, uz odličnog učitelja, bili su dovoljni da osvoje 28 bodova.

Iva Šulentić i Damir Horvatinčić

Franka Batelić i Ištvan Varga ponovo su priredili najbolju plesnu izvedbu, otplesavši doista vruću rumbu nabijenu erotikom, zahvaljujući hot Franki koja je na momente svojim plesnim pokretima bila bolja i od svog sjajnog učitelja Ištvana. Osim što je odlično izgledala, sjajno istaknuvši svoj seksipil, Franka je stvarno odlično i plesala rumbu, s čime se složio i žiri zaključivši da je to bila uvjerljivo najbolja rumba večeras. Najviše bodova u drugoj večeri – 36.

I na kraju, žena iz kuhinje Ana Ugarković i čovjek iz Francuske Nicolas Quesnoit jedva su uspjeli izvući 23 boda jer Ani i dalje nedostaje ritma, a ni osnovni joj koraci nisu sjeli. O kaskanju za njim ne treba trošiti riječi. Nema sumnje da će sljedeće subote stati na kraju emisije uz Franu Lasića pitajući se hoće li sljedećeg tjedna kuhati ili plesati.

Četvrta sezona Plesa sa zvijezdama u svojoj prvoj emisiji pokazala se kao najgledaniji TV show u Hrvatskoj jer ga je gledalo preko milijun gledatelja. S obzirom na sasvim dobru zabavu, sjajne voditelje koji se na momente ne znaju suzdržati od smijeha, kako spontanim, tako i onim smišljenim dobrim šalama, odličnim glazbenicima i još boljim pratećim/glavnim vokalima, te naravno samim zvijezdama i njihovim učiteljima, ali i režiji TV showa, Ples sa zvijezdama i dalje će ostati najgledaniji tv show u Hrvatskoj. S pravom!