TKO JE LJEPOTICA?

Sandi Cenov potpuno gol u naručju zanosne brinete

29.08.2017 u 19:21

Bionic
Reading

Poznati romantičar, Sandi Cenov ovih je dana naporno radio na snimanju video spota za svoju posljednju pjesmu 'Najljepša'. Ono što je mnoge pritom iznenadilo je Sandijevo golišavo izdanje na koje do sada nismo navikli, a u vrućim scenama pridružila mu se i zagonetna brineta za koju se mnogi pitaju tko je

'Uvijek slušam glas obožavatelja, pa tako i ovoga puta. Obzirom da pjesmu na koncertima uvijek izvodim u akustičnoj, da tako kažem ležernijoj varijanti, istu sam odlučio i studijski zabilježiti. Publika mi je stalno govorila kako u ovoj verziji do izražaja puno više dolazi romantika i tekst pjesme, pa sam se stoga i odlučio na ovaj potez.', kazao je Sandi Cenov koji je za aktualni hit 'Najljepša' sada snimio i video verziju.

U vrućim scenama izmjenjuje nježnosti sa zanosnom brinetom čiji identitet ovoga puta nije otkriven, ali sudeći po izuzetno velikoj fizičkoj sličnosti, pretpostavlja se da je riječ o njegovoj dugogodišnjoj supruzi Ilini Cenov.

  • +4
Sandi Cenov Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

U jednom trenutku poznatog romantičara možemo čak vidjeti u golišavoj sceni pod tušem, kada je pokazao i svoj isklesan torzo ali i ramena prepuna tetovaža.

Za vrijeme čitavog video spota nepoznata ljepotica uglavnom je snimana odozada ili je svoje lice prekrivala šeširom, pa se još uvijek sa sigurnošću ne može reći je li stvarno riječ o Sandijevoj supruzi, no ako je suditi prema riječima i naslovu pjesme to bi bilo logično. 

Sandi Cenov - Najljepša Autor: Youtube