JEDINI PROBLEM

Samozatajni suprug Margot Robbie otkrio zbog koje stvari se uvijek svađaju

23.06.2024 u 21:12

Bionic
Reading

Prelijepa holivudska glumica Margot Robbie i njezin suprug, britanski producent Tom Ackerley progovorili su o zajedničkom bračnom životu, ali i otkrili jedinu stvar oko koje se svađaju

Margot Robbie i Tom Ackerley upoznali su se 2013. na snimanju filma Suite Francaise, romantične drame iz Drugog svjetskog rata, a lijepa i uspješna Australka u to je vrijeme bila zvijezda u usponu dok je Ackerley radio na filmu kao pomoćnik redatelja. U bračnu luku uplovili su 2016, vjenčavši se u tajnosti u Byron Bayu u Australiji.

Par se rijetko pojavljuje zajedno na crvenim tepisima i ljubomorno čuva svoju intimu pa je pravo iznenađenje što su uopće progovorili o svom privatnom životu u razgovoru za britanski The Times. Na pitanje posvađaju li se ikada kod kuće, Ackerley je rekao da je jedina tema oko koje se on i Robbie sukobljavaju - čokoladni keksi. Konkretno, kaže Britanac, 'jesu li Tim Tams ili Penguins bolji'. Naime Tim Tams su australska poslastica koja se sastoji od dva keksa odvojena nadjevom od tvrde čokoladne kreme i obložena tankim slojem čokolade, slično kao i britanski Penguin.

Dodao je kako bi želio da 'bude više sportskog rivalstva" između Australije i Velike Britanije ističući da se on 'osjeća kao počasni Australac', a 'Margot se osjeća kao počasna Britanka'.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par, koji za sada nema djece, također je priznao da zajedno provode '24 sata dnevno', ako ih ne dijele poslovne obaveze. Ackerley kaže i da ne razdvajaju posao i zadovoljstvo, a sa suprugom je osnovao i producentsku kuću LuckyChap Entertainment.

'Besprijekorno je. Nemamo prekidač za uključivanje, isključivanje. Sve je postalo jedna stvar', kaže on.

Povod za zajednički intervju bila je promocija njihovog novog poslovnog pothvata, gina nazvanog Papa Salt, koji je lansiran u Londonu prošlog tjedna. Robbie je objasnila da je ideja za kreiranje gina nastala nakon što se 2016. preselila iz Londona u Los Angeles, gdje je kvaliteta tog popularnog alkoholnog pića bila znatno lošija.

'Bio je to samo smiješan razgovor, ali onda smo počeli razmišljati, 'Koliko je teško napraviti gin?'", rekla je Robbie dodavši da je proces stvaranja i marketinga gina zapravo 'osvježavajući'.

GOTHAM NAGRADE

Margot Robbie stigla sa suprugom na crveni tepih pa prasnula u smijeh

Pogledaj galeriju

'Filmovi su ludi posao u kojem prodajete nešto što nije opipljivo, to je ideja. Nemate pojma koliko će zaraditi, tko će to vidjeti, hoće li ga vidjeti ili kako će biti primljeno', rekla je Robbie.

No unatoč tome, njezina produkcijska tvrtka LuckyChap postigla je ogroman uspjeh otkako su je ona i Ackerley osnovali 2014. godine. S nizom hitova kao što su 'I, Tonya' (2017.), 'Mlada žena koja obećava' (2020.), 'Saltburn' (2023.) i 'Barbie', do sada je prikupila 25 nominacija za Oscara, 18 nominacija za BAFTA-u i milijarde dolara zarada na kino blagajnama.

Priznaje i da je kreiranje gina istinski interes za nju, supruga i prijatelje, a ne samo prilika za zarađivanje novca: 'Naše strasti su filmovi i piće, a sada smo se bacili na oboje.'

u perthu

Margot Robbie uz supruga Toma Ackerleyja ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju