nije tužna

Margot Robbie prekinula šutnju o Oscarima: 'Blagoslovljena sam'

31.01.2024 u 21:46

Bionic
Reading

Uz pomoć svog stilista Andrewa Mukamala, Margot Robbie je cijelog ljeta predstavljala film 'Barbie' i svoju novu ulogu u kojoj je zablistala. Međutim, iako se o toj ulozi puno pričalo, nominacija za nagradu Oscar ipak je izostala

Iako se cijelo ljeto pričalo o 'Barbie' filmu i svi su bili u zaraženi ružičastom euforijom, filmskoj uspješnici izostale su neke nominacije koje su mnogi očekivali. Iako film ima velik broj nominacija za nagradu Oscar, Margot Robbie kao glavna zvijezda filma te Greta Gerwig kao redateljica ostale su bez svog mjesta u počasnoj utrci.

I nakon što su društvene mreže svoje već 'odludovale', oglasila se i australska glumica koja se posljednjih mjeseci kreativnim outfitima pretvorila u pravu lutkicu.

'Nema načina da budeš tužan kada znaš da si ovako blagoslovljen', rekla je Robbie dodavši da je u ekstazi zbog osvojenih osam nominacija za film.

Ipak, pridružila se svojim kolegama Ryanu Goslingu i Americi Ferreri u izražavanju nezadovoljstva zbog izostanka nominacije za redateljicu Gretu Gerwig.

'Očito mislim da bi Greta trebala biti nominirana za redateljicu jer ono što je napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, ono što je izvukla, to stvarno i jest. Ali bila je to nevjerojatna godina za sve filmove', rekla je glumica svjesna velike konkurencije.

Film 'Barbie' zaradio je više od milijardu dolara na blagajnama, a pokrenuo je brojne reakcije, čak više i od onog što je filmska ekipa ikad sanjala.

MARGOT ROBBIE

Nikome ne stoji ružičasta tako dobro kao najljepšoj holivudskoj plavuši

Pogledaj galeriju