UHVAĆENA NA SETU

Zbogom Barbie: Margot Robbie neprepoznatljiva u novom filmu

09.04.2024 u 14:32

Margot Robbie na setu filma 'A Big Bold Beautiful Journey'

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nova uloga, novi makeover. Nakon što je proteklog ljeta dominirala u ulozi najpoznatije lutke na svijetu, Margot Robbie ovih dana marljivo radi na novom projektu

Margot Robbie oprašta se od Barbie plavih uvojaka sa novim makeoverom. Početkom tjedna primijećena je na setu nadolazeće serije 'A Big Bold Beautiful Journey' sa dugom kosom boje meda i gustim šiškama.

Nadolazeći film označava njezin prvi veliki glumački projekt nakon ljetnog kino hita 'Barbie', a u njemu glumi uz bok glumcu Colinu Farrellu.

Iako detalji tek trebaju biti otkriveni, film je opisan kao 'maštovita priča o dva stranca i nevjerojatnom putovanju koje ih povezuje', prema Varietyju.

Režiju filma potpisuje južnokorejski redatelj Kogonada, koji je s Farrellom već imao priliku surađivati, a nastao je prema scenariju Setha Reissa, otprije poznatom po radu na crnoj komediji 'The Menu'.

Drastične promjene imidža za potrebe filmskih uloga nisu nikakva nepoznanica za australsku zvijezdu, a najnovija uslijedila je nakon promo turneje i nove sezone nagrada u Hollywoodu koju je također obilježila brojnim izdanjima inspiriranim najpoznatijom lutkom na svijetu.

Sa stilistom Andrewom Mukamalom, 33- godišnja Australka rekreirala je pregršt Barbie izdanja, koja su odnedavno dijelom knjige 'Barbie: The World Tour' u prodaju lansirane sredinom ožujka.