NASMIJANA ZASTUPNICA

Samo mjesec i pol nakon rođenja djevojčice Perine, Ivana Ninčević Lesandrić vratila se u saborske klupe

28.11.2019 u 10:54

Bionic
Reading

S privatnim poduzetnikom, suprugom Ivanom Lesandrićem, Mostova saborska zastupnica prije mjesec i pol dana dobila je prvo dijete - djevojčicu kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Perina. Mjesec i pol dana nakon rođenja kćeri, Ivana Ninčević Lesandrić odlučila se vratiti na posao

Da je postala majka, Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić odlučila je podijeliti s javnošću i to putem svojih profila na društvenim mrežama.

'I došla nam mala Perina. 4 ipo kg & 54 cm. Malo nas je namučila, al nek je ona nama živa i zdrava... Ovo drugo će proći', napisala je Ivana Ninčević Lesandrić uz fotografiju iz bolnice. Malena Perina plod je njihove ljubavi, koja je stigla točno četiri mjeseca nakon što je sa suprugom, privatnim poduzetnikom Ivanom Lesandrićem, proslavila četvrtu godišnjicu braka.

I dok većina majki koristi svoje pravo da s djetetom ostane kod kuće do prve godine života, Mostova saborska zastupnica odlučila je mjesec i pol nakon poroda vratiti se na posao - u saborske klupe.

Sretna i nasmijana pozirala je fotografu udobno se smjestivši u saborsku klupu, na svoju dobro znanu poziciju, odmah iza stranačkog kolege Mire Bulja.

Ivana Ninčević Lesandrić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL