SEX SIMBOL 80-ih

Samantha Fox završila na sudu: U pijanom stanju na letu za München napala suprugu

12.04.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Pjevačica Samantha Fox morala se pojaviti na prekršajnom sudu u Uxbridgeu optužena je da je u prosincu 2023. u pijanom stanju, tijekom leta iz Heathrowa u München, napala svoju suprugu, Norvežanku Lindu Olsen

57-godišnja Samantha Fox u pijanom je stanju, na letu British Airwaysa za München prvo napala svoju suprugu, 47-godišnju Lindu Olsen da bi potom prisilila pilota da odustane od polijetanja.

Taj scenarij odvio se u prosincu 2023., a nekadašnji seks simbol 80-ih sada se morao pojaviti na prekršajnom sudu i objasniti što se točno dogodilo.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Tom popisu dodane su i prijetnje policijskom djelatniku, nakon što je uhićena, a zbog kojih je noć provela u zatvorskoj ćeliji.

Samantha Fox izjasnila se krivom i priznala da je bila pijana te da se ponašala neuračunljivo, no demantirala je navode da je fizički nasrnula na suprugu.

Samantha Fox Izvor: Profimedia / Autor: Malte Ossowski / SVEN SIMON / imago stock&people / Profimedia

Priznala je krivnju i za prijetnje, kao i uznemiravanje te ponašanje prema policijskoj službenici Ashley Smith. Suđenje je zakazano za 2. rujna ove godine.

Podsjetimo Samantha Fox i Linda Olsen vezu su započele 2016., godinu dana nakon što je preminula Samanthina bišva partnerica Myra Stratton.