SVE BIVŠE LJUBAVI

Nakon brojnih propalih veza Nataša Janjić pronašla onog pravog

07.09.2018 u 19:59

Bionic
Reading

Domaća glumica Nataša Janjić nakon mnogobrojnih turbulentnih i propalih ljubavnih veza u 36. godini je pronašla čovjeka svog života, a potvrdila je i da očekuje prinovu. Riječ je o mladom ortopedu, a evo s kime je sve do ljubavnu sreću tražila crvenokosa Splićanka

Nataša Janjić već neko vrijeme ljubi ortopeda Nenada Medančića. Mladi Pazinjanin i poznata glumica nedavno su zajedno ljetovali u Barceloni, a nedugo nakon toga doznalo se da je Nataša u drugom stanju. Velika ljubav koja joj se desila nakon nekoliko ljubavnih razočaranja, sada će završiti najljepšim mogućim scenarijem.

Prije stasitog doktora koji obožava djecu, sport, životinje, putovanja, fotografiju i svirke na gitari, lijepa Dalmatinka ljubila je brojne poznate Hrvate.

Prije desetak godina splitska se glumica zaljubila na setu filma 'Kenjac' u redatelja Antonija Nuića. Brzo nakon upoznavanja par se uselio u stan na zagrebačkoj Trešnjevci, a nakon nekoliko mjeseci idile dogodio se skandalozan prekid.

Zbog ljubavi s televizijskim voditeljem Joškom Lokasom, Nataša je prekinula vezu s Nuićem, ali želeći podijeliti zajedničku imovinu, bivši par našao se na sudu.

Iako su na početku skrivali svoju vezu od javnosti, Lokas i Janjić ipak su na koncu popustili pod pritiscima. HRT-ov voditelj razveo se od supruge s kojom je proveo osam godina u braku i s kojom ima troje djece. Poznati televizijski voditelj i glumica na Silvestrovo 2012. su uplovili u bračnu luku čime su okrunili četverogodišnju vezu.

'U braku se osjećam odraslije i ozbiljnije. Oboje smo dobili novu dimenziju, iako se još nisam naviknula Joška zvati mužem', govorila je u to vrijeme novopečena mladenka, a samo godinu i pol nakon par se razveo zbog nepremostivih razlika i velikih problema koje nisu mogli riješiti.

Brzo nakon razvoda glumica je pronašla novog muškaraca i pokazala da neće tugovati. Glumica je očito 'slaba' na liječnike jer je sreću pronašla s ginekologom Markom Kisićem, ali i ta je veza ubrzo je pukla te su lijepu glumicu počeli povezivati s njezinim kolegom Goranom Bogdanom.

Ta veza nikad nije potvrđena, a Nataša se ljutila na pitanja novinara o ljubavnoj vezi s popularnim Hercegovcem. Doktor Kisić nakon prekida je dao naslutiti da nije ostao u dobrim odnosima s glumicom izjavivši: 'Ne želim da me ikad više pitate o Nataši'.

Na ljeto 2016., na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i Maka Vejzovića na Kornatima, Janjić je upoznala dizajnera Samira Šećerkadića. Godinu i pol sve je izgledalo sjajno, par je ljetovalo u njezinu rodnom Splitu, a često su boravili u Dubrovniku, no onda je i ovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Nataša Janjić s dečkom Samirom Šećerkadićem razgledala izložbu fotografija Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Nataša nije digo bila sama, a prošloga ljeta počeli su je povezivati 41-godišnjim akademskim slikarom i grafičkim dizajnerom, Dubrovčaninom Perom Mrnarevićem s kojim je prekinula nakon nešto više od dva mjeseca veze.