NOVI PAR

Sada i to znamo: Evo tko će voditi show 'Ples sa zvijezdama'

09.03.2019 u 18:11

Bionic
Reading

Nakon što smo saznali tko su plesni parovi u showu ‘Ples sa zvijezdama’, red je došao i na voditeljski dvojac. Glumac Janko Popović Volarić u ovoj se ulozi nalazi prvi put, a iza njegove suradnice Mije Kovačić brojni su televizijski angažmani

Nova TV objavila je gledateljima koji s nestrpljenjem iščekuju početak showa ‘Ples sa zvijezdama’ tko će ih voditi kroz emisiju. Odluka je pala na do sada neviđeni par na ekranima, glumca Janka Popovića Volarića i Miu Kovačić.

Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla vodit će nas zanimljivi dvojac koji iskustva s tv kamerama ima na pretek. Poznati glumac po prvi puta naći će se u vođenju jednog zabavnog showa uživo, a iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.

‘Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu’, izjavila je Mia za Dnevnik.hr.

Janko je pak istaknuo da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata. ‘Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu’, kazao je kratko Janko.

Tko su parovi u novoj sezoni popularnog plesnog natjecanja možete pogledati OVDJE.