UŽIVA U SVAKOM TRENUTKU

Pariz joj tako dobro stoji: Ana Gruica Uglešić u noćnom provodu po francuskoj prijestolnici

13.12.2021 u 15:09

Bionic
Reading

Sa svojim suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, Ana Gruica Uglešić otputovala je na nekoliko dana u Pariz, a kako tamo provode dane, pohvalila se na svom Instagram profilu

Budući da je Ana Gruica Uglešić u ljepotama Pariza uživala već u nekoliko navrata te je obišla sve najvažnije znamenitosti francuske prijestolnice, novi odlazak u 'grad svjetla, mode, umjetnosti i zaljubljenih' iskoristila je za dobar provod.

Splitska glumica i zaljubljenica u fitness u Pariz je otputovala sa suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a kako njih dvoje tamo uživaju, pohvalila se Ana na svom Instagram profilu.

U jednoj od posljednjih objava, uz napomenu 'Pariz noću', stavila je tri fotografije. Na prvoj dotjerana za večernji izlazak sjedi na tamnocrvenoj baršunastoj sofi i gleda zavodljivo prema kameri, na drugoj nasmijana plazi jezik dok sjedi uz jedan stup, a na trećoj fotografiji, snimljenoj tijekom romantične večere, u uskoj haljini i srebrnim cipelicama sa čašom u ruci pleše.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Za svoj je izgled i ovoga puta pobrala samo komplimente, koji su se, u većini slučajeva, sastojali od emotikona vatre.