pokajao se

Sad mu je jako žao: Brat Meghan Markle ispričao se jer je nagovarao princa Harryja da otkaže kraljevsko vjenčanje

08.11.2021 u 22:36

Bionic
Reading

Otuđeni brat Meghan Markle otkrio je kako žali što je princa Harryja nagovarao da otkaže kraljevsko vjenčanje 2018. godine nazivajući ga 'najgorom pogreškom koju može učiniti u životu'

Thomas Markle Jr., brat Meghan Markle trenutno sudjeluje u australskom reality showu 'Big Brother VIP' u sklopu kojega je dobio zadatak napisati pismo isprike kraljevskom paru. 'Dragi Meghan i Harry, prvo što želim obojima reći je da mi je od srca žao zbog užasnog, zločestog pisma koje sam vam napisao prije vašeg vjenčanja,' rekao je Thomas dok je u showu na glas čitao svoje pismo isprike. 'Želim da znate da to nije djelo osobe kakva sam doista, već je to došlo iz vrlo mračnog i povrijeđenog dijela mog srca… Ja uopće nisam zla osoba, i iznad svega, imam toliko puno ljubavi za dati,' napisao je.

Thomas je dodao da je tada bio uvrijeđen nakon što ga je Markle opisala kao 'člana daleke obitelji'. 'Bio sam jako povrijeđen i zbunjen zbog nevjerojatne veze i odnosa koji smo imali dok smo odrastali I sve što sam u trenutku mogao učiniti je postaviti obrambeni zid da zaštitim svoje srce', rekao je, dodajući: 'Znam da je to bilo vrlo nezrelo i pogrešno od mene i stvarno mi je žao.'

Također je istaknuo kako mu je bilo poprilično težak trenutak kada njegov život više nije bio privatan, nakon što je Meghanina veza s Harryjem postala javna. 'Ja sam, zajedno sa svim članovima naše obitelji, preko noći postao javna osoba. Nije više bilo privatnosti. I dopustite mi da vam kažem da je bilo vrlo, vrlo stresno nositi se s tim sam i bez ikakve pomoći. Prava noćna mora i stalni pritisak. Volio bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti sve iznova, znajući ono što sada znam,' zaključio je ispričavši se još jednom.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Meg, kada bih mogao vratiti vrijeme zaista bih ti rekao da sam tako, tako ponosan na tebe i zaista sam tako sretan zbog tebe i Harryja. I volim te. Ti si moja mala sestra, moja obitelj i uvijek ćeš to biti. Sada si pronašla ljubav svog života i osnovao vlastitu obitelj… ne mogu biti ponosniji na tebe,' napisao je.

Thomas je pismo nazvao 'najveća pogreška u mom životu' te je vojvodi i vojvotkinji od Sussexa i njihovoj djeci, Archieju, 2 i 5-mjesečnoj Lilibet, poželio ništa osim sreće. ' Iskreno se nadam da ćete ti i Harry nekako pronaći snage u svojim srcima da prihvatite moju iskrenu ispriku jer ovo je pravi Tom Markle Jr. Istinski vas volim i želim da to znate,' rekao je.

Podsjetimo, 2018. godine Thomas Markle Jr. Poznatom paru napisao je pismo uoči njihovog kraljevskog vjenčanja. U pismu je naveo kako 'Meghan očito nije prava žena za Harryja. Za svoju sestru je rekao da je 'vrlo plitka', a Harryju je rekao kako misli 'da će mu uništiti život'.