PRINC PONOVNO NA UDARU JAVNOSTI

Zbog prikaza princeze Diane u seriji 'Kruna' princ Harry i dalje šuti: 'Što je važnije, novac ili obrana mame?'

08.11.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Prijateljica princeze Diane, nezadovoljna njenim prikazom u seriji 'Kruna', otkazala je suradnju, a isto od princa Harryja očekuju stručnjaci za kraljevsku obitelj, zahtijevajući da prekine ugovor s Netflixom, vrijedan gotovo milijardu kuna, i založi se za pošteniji prikaz svoje majke u njihovoj seriji

Kraljevska biografkinja Angela Levin kritizirala je princa Harryja jer nije podignuo svoj glas zbog kontroverznog prikaza njegove majke u seriji streaming diva. Reakcija je to na potez Jemime Khan, prijateljice princeze Diane koja je povukla svoju podršku seriji 'Kruna' zbog nepoštovanja scenarija u čijem je stvaranju sudjelovala.

'Harry je potpuno zanijemio po pitanju Netflixa. Trebao bi raskinuti ugovor i zauzeti se za svoju majku', rekla je za The Sun Levin, autorica knjige 'Harry: A Biography of a Prince'.

'Što je važnije? Novac ili obrana majke?' pita se Levin i dodaje kako je začuđujuće to da vojvoda od Sussexa nema što reći po tom pitanju.

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle prošle godine potpisali su ugovor sa streaming servisom u ime svoje producentske tvrtke za snimanje dokumentarnih i igranih filmova, scenarističkih serija i dječjeg programa.

  • +17
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: JOEL CARRETT

Peta sezona serije 'Kruna', koja izlazi u studenom iduće godine, usredotočena je na odnos princeze Diane sa sinovima i princem Charlesom prije njene tragične smrti u Parizu 1997. godine.

Serija je naišla na kritike zbog načina portretiranja princeze Diane, koju glumi 31-godišnja Elizabeth Debicki, u posljednjim godinama života.

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju

'Mislim da Harry to ne shvaća. Pretpostavljam da nije dobro razmislio o tome kad je sklapao ugovor s Netflixom, ali Meghan bi to učinila, ona nije idiot', rekla je za The Sun Ingrid Seward, urednica časopisa Majesty i podsjetila na to da je Harry govorio o seriji 'Kruna' tijekom svog intervjua s Jamesom Cordenom, pa nije baš potpuno nesvjestan svega.

Kritike na račun princa Harryja pojavile su se nakon što je Jemima Khan, Dianina prijateljica koja je tvorca serije Petera Morgana savjetovala za pitanja scenarija, odbila staviti svoj potpis i odustala od projekta jer se serija prema Dianinoj priči nije odnosila s poštovanjem i suosjećanjem, čemu se nadala.