NE SKRIVA PONOS

Sad joj je srce na mjestu: Pogledajte kako Antonija Blaće provodi vikend

15.06.2019 u 15:46

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i producentica nije mogla sakriti ponos zbog svog novog angažmana. Antonija Blaće zbog posla je nakratno otišla iz Zagreba te stigla u svoj najdraži, rodni grad Šibenik gdje je danas bila dio velikog slavlja

Šibenska Tvrđava sv. Nikole, koja je uvrštena na UNESCO-ov popis materijalne kulturne baštine, otvorena je u subotu nakon što je dvije godine bila zatvorena zbog radova na sanaciji, a svečano otvorenje vodila je njihova sugrađanka Antonija Blaće. Koliko je sretna što je upravo ona dobila čast voditi veliki hepening, podijelila je to i sa svojim fanovima.

'Lipo je u mom rodnom gradu', pohvalila se voditeljica showa 'Zvijezde - ljetni hit' na svom Instagram profilu. Dodala je i da je Šibenik jedini grad u Hrvatskoj koji ima čak dva spomenika kulture pod UNESCO-vom zaštitom.

Antonija je svojedobno izjavila da mašta o povratku u Šibenik i svom masliniku, no posao na RTL-u još uvijek je čvrsto veže uz Zagreb. Kako je gotovo svakodnevno okružena mnoštvom ljudi, otkrila je kako baterije najbolje puni u izolaciji, stoga će joj kratki bijeg u Dalmaciju sigurno itekako koristiti. zaista čezne za dvomjesečnim ljetnim odmorom u rodnome Šibeniku.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL