NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Sa suda otišao sa dobro raspoloženom suprugom: Rajko Dujmić osuđen na godinu dana uvjetno

17.06.2020 u 20:37

Bionic
Reading

Zbog obiteljskog nasilja, koje se dogodilo u srpnju prošle godine, danas je na Općinski kazneni sud u Zagrebu stigao Rajko Dujmić. Glazbenik se kretao uz pomoć štaka, a iz zgrade suda išetao je zajedno sa svojom odvjetnicom, ali i suprugom Snježanom kao i sinom Tinom

Kako donosi 24sata, glazbenik Rajko Dujmić danas je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu dobio nepravomoćnu sudsku presudu. 65-godišnjak je osuđen uvjetno na godinu dana s rokom kušnje u trajanju od pet godina.

Zanimljivo je kako je iz zgrade suda Dujmić izašao prvi, i to hodajući teško i polako uz pomoć štaka, a odmah nakon njega izašla je i dobro raspoložena supruga Snježana, sin Tin te glazbenikova odvjetnica Sandra Hančić.

Svo četvero uputilo se u nepoznatom smjeru, a nasmijana Snježana Dujmić grlila je Tina cijelim putem. Podsjetimo, Rajku Dujmiću sudilo se zbog prijetnje supruzi iz srpnja prošle godine, nakon čega je glazbenik završio u istražnom zatvoru. Zbog lošeg zdravlja prebačen je u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj, a u pritvoru je proveo dva i pol mjeseca.

Rajko Dujmić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL